Spring til indhold
Søg

Åben have i Spansklærerens have

I forbindelse med Haveselskabets Havefestival lørdag d. 10. og søndag d. 11. juni er der åben have i Spansklærerens have.

Haven, der er på 2900 m2, er gennem de seneste 26 år omdannet fra hestefold til en have med mange rum med bl.a. en hvid have, en bassinhave, en køkkenhave i renæssancestil og en have med middelhavsplanter. Der er lagt vægt på tæt, varieret beplantning med mange forskellige oplevelser og gode levesteder for fugle og insekter.

Tid: lørdag d. 10. juni og søndag d. 11. juni. Begge dage fra klokken 10 – 15.

Sted: Lindegaardsvej 2, Asperup.

Pris: 25 kr., der går til Dansk flygtningehjælp.

KONCERT: CHOIR PLEASE+TRIO
BRENDERUP HØJSKOLE
ONSDAG 31.5. KL. 19:30
BILLETTER: 50 KR. KØBES VED ENTRÉ
Det rytmiske kor ”Choir Please” fra Middelfart optræder med stor sangglæde og godt humør!
Koncerten indeholder et varieret repertoire af nye og gammelkendte pop, rock og blues-numre af kunstnere som Ed Sheeran, Andreas Odbjerg, Carpark North, Leonard Cohen….
Korets dirigent er Hans Henrik Skieller, som også har arrangeret mange af numrene.
Sammen med koret spiller en rytmisk trio på bas, piano og percussion.
Kan være en grafik af 3 personer, klarinet og tekst, der siger "Choir Plcase Onsdag d. 31. maj k1-19:30 kI 19 Pris: 50 kr born ወg unge ratis Brenderup Hojskoles Musikforening Brenderup Hojskole Please Choir Please Choir FLENSTED coop mobiles 365 Brenderup Brugsen Brenderup BroGärdbutik KMFITNESS Middelfart Brenderup Hojskoles Musikforening www.b-h-m.dk Please Nordfyns WERENBERG Woobti Aps BRENDERUPHUS Niels Anders Munck Brenderup Bageri"

“Grønby” – opslagstavle til Maj Marked

I Børneuniversets hovedindgang er der stillet en opslagstavle op. Den er opdelt i 2 felter: Et “Jeg Har Brug For” felt. Her kan holdene i Børneuniverset skrive om det, de har brug for af materialer eller hjælp til deres aktiviteter. Men lokale kan også her gøre opmærksom på, om de har brug for noget til de boder eller aktiviteter, som de arrangerer. Næste felt er et “Jeg Har” felt. Her kan man fx gøre opmærksom på, om man har nogle materialer liggende, som man kunne bruge i aktiviteter, eller om man måske kunne have lyst til at bidrage med hjælp af en slags. Man er meget velkommen til at komme forbi i børneuniversets åbningstid og bidrage til tavlen eller kigge på den. Der vil løbende tages fotos af tavlen og lægge dem op på diverse Facebookgrupper og BåringNyts platforme.

Hernede ugens “Vi har brug for” opslag.

Kig i gemmer og carporten. Måske har I lige det, børneuniverset står og mangler. Alle donationer kan sættes på bordene ved skolens kontor. Der er imidlertid ikke brug for flere bildæk 🙂

 

Kan være et billede af tekst

Sogneudflugt ons. 31. maj

I år går turen først til Lyng kirke, hvor kirketjener Peter Østergaard Christensen vil vise rundt. Onsdag den 31. maj 2023.

Derefter sætter vi kursen mod Kongernes Jelling, hvor der vil være en guidet tur inden døre. Middagen indtages på Jelling kro, hvor menuen står på æggekage. Derefter kører vi til Hopballe Mølle, hvor der serveres kaffe og lagkage.

Program:

Kl. 8.45 Vi mødes på den store p-plads overfor kirken

Kl. 9.00 Afgang

Kl. 9.30 Rundvisning Lyng Kirke

Kl. 11.00 Rundvisning på Kongernes Jelling

Kl. 12.30 Frokost på Jelling Kro

Kl. 14.30 Kaffe og lagkage på Hopballe Mølle

Kl. 16.45 Forventet hjemkomst

 

Pris: 200 kr. pr. person.

I prisen for sogneudflugten er inkluderet: Transport, entrébilletter, rundvisning, frokost, kaffe og lagkage. Drikkevarer til frokosten, står for egen regning.

Betaling ved afgang enten kontant eller på MobilePay: 278530

Tilmelding senest fredag d. 19. maj til sognepræst Gitte B. Lorentzen på mail: gblo@km.dk eller telefon: 4048 1064.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev