Spring til indhold
Søg

En feltpræst fortæller

Sognepræst Kim Alex Jacobsen, Gelsted-Tanderup fortæller om sin tid som feltpræst i Afghanistan og Balkan.

Asperup Sognehus den 1. februar kl. 14.00 – 16.00

Pris for kaffe 20 kr.

Roerslev – Blanke Forsamlingshus

Gerne sæt X i kalenderen:

Fælles generalforsamling den 27. marts kl. 19.30; – Der afholdes fælles generalforsamling for Forsamlingshuset og Beboer-støtteforeningen. Man må gerne møde op og høre om arrangementer i året, som er gået og måske tiltage i året som kommer. HUSK man kan kun stemme, hvis man har andelsbevis til forsamlingshuset og medlemskort til støtteforeningen. Kan købes denne aften.

Fællesspisning den 14. april kl. 18.30-22.00; – Alle er hjertelig velkommen til en hyggelig aften med naboer og venner. Vi hygger og, tage gerne en pakke med, gerne hjemmelavet, som udtrækkes på amerikansk lotteri under kaffen, til stor spænding om hvad man vinder. Pris kr. 75,00 som betales ved tilmeldingen til Britta. Tilmelding senest den 9. april til Britta på tlf. 20 60 66 10. Betaling med MobilPay eller kontant.

Høstfest den 16. september kl. 18.30 – 01.30; – høstfest med rigtig god buffet og god dansemusik. Vi møder glade op og har en dejlig aften med lotteri på sponsorerede gaver fra ca. 50 lokale sponsorer, som yder forsamlingshuset stor støtte. Pris buffet kr. 150,- og entré kr. 75,-. Pris i alt: 225,- Tilmelding til Britta senest den 10. oktober på tlf. 20 60 66 10. Maden betales ved tilmeldingen.

Banko SOS Gambia den 24. oktober kl. 19.00; Der afholdes banko til fordel for SOS Gambia, dørene åbnes kl. 17.30. Øl, vand og kaffe med kage, som går til forsamlingshusets drift, kan købes inden og i pausen.

Fællesspisning den 27. oktober kl. 18.30-22.00; Alle er hjertelig velkommen til en hyggelig aften med naboer og venner. Vi hygger og, tage gerne en pakke med, gerne hjemmelavet, som udtrækkes på amerikansk lotteri under kaffen, til stor spænding om hvad man vinder. Pris kr. 75,00 som betales ved tilmeldingen til Britta. Tilmelding senest den 9. april til Britta på tlf. 20 60 66 10. Betaling med MobilPay eller kontant.

Mere info om Roerslev-Blanke forsamlingshus via link: https://www.roerslev-blanke.dk/

Udstilling og fernisering i sognehuset

Søren Dyrup, vores lokale kunstner fra Kystvejen udstiller de næste måneder et udpluk af sine værker i Asperup sognehus, sammen med billedkunstner og kunsthistoriker Hanne Marie Hansen, fra Diernæs, Fåborg.

Der afholdes ferniseringsgudstjeneste søndag den 5. februar kl. 10.30 i Asperup kirke, hvorefter menighedsrådet byder på en forfriskning i sognehuset. Til ferniseringen vil kunstnere fortælle lidt om deres arbejdsprocesser og kunstneriske udtryk.

Lidt om kunstnere:Læs mere »Udstilling og fernisering i sognehuset

Tak