Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Søg

Pinsefestival

Den 20. maj, 2. pinsedag, er der friluftsgudstjeneste på Tvillingegården kl. 11.00.

Præsterne fra de 7 sogne medvirker og der er gjort ekstra meget ud af musikken.

Efter gudstjenesten byder de 7 sogne på en hotdog ved pølsevognen.

Der er hoppeborg til børnene.

Læsekreds

Tirsdag den 28. maj kl. 19.30 i sognehuset.

Har du lyst til at læse bøger og gerne vil drøfte det læste med andre, er du velkommen til at deltage i vores læsekreds

Vi mødes ca. hver 6. uge og man aftaler fra gang til gang, hvilken bog der er den næste. Alle er med til at foreslå bøger og repertoiret er meget forskelligt.

Til vores næste møder læser vi Arv og miljø af Vigdis Hjorth

Er du interesseret så kontakt Karen Busse, tlf. 60 92 71 94.

Sogneudflugt

Onsdag den 22. maj

Kl. 8.30 er der afgang fra parkeringspladsen ved Asperup kirke.

Turen går til Brahetrolleborg, hvor der serveres kaffe og rundstykker inden vi skal besøge kirken og derefter se Rhododendronparken ved Brahetrolleborg Slot.

Vi har lejet vores eget tog og skal køre med den Sydfynske Veteranbane fra Korinth til Fåborg og opleve, hvordan det var at køre med tog i 50-erne.

Kl. 13.00 er der spisning på hotel Klinten i Faaborg

Hjemturen går via Svanninge Bakker med en kaffepause på café Skovlyst.

Kl. 17.00 forventer vi at være i Asperup igen.

Pris: 275 kr. Tilmelding senest den 13. maj på mail til gblo@km.dk eller tlf. 40 48 10 64.

 

Orienteringsmøde vedr. menighedsrådsvalget

 

 

I september skal der vælges et nyt menighedsråd. Den 14. maj afholdes et orienteringsmøde hvor der bliver aflagt en beretning fra de sidste 4 år. Samtidig fortælles om hvad det vil sige at være kontaktperson, kirkeværge, formand og kasserer. Der er mange spændende opgaver, så overvej om det var noget for dig at stille op. Det er ganske uforpligtende at komme til orienteringsmødet.

Det er tirsdag den 14. maj kl. 19.30 i sognehuset.

 

 

 

Landsbyen får en gave fra Realdania!

Realdania kaster en fest for sit 25-års jubilæum i 2025, og de har en spændende gave, der vil booste fællesskabet i hele Danmark! https://realdania.dk/nyheder/2022/12/realdania-saetter-fokus-paa-faellesskaber-i-jubilaeumsaar
De har banet vejen for en fantastisk mulighed, og gæt hvad? Vores landsby er blevet udvalgt som testfællesskab for denne spændende gave! Og selvfølgelig har vi sagt JA TAK med et kæmpe smil!
Gaven er intet mindre end et fælleshus ved navn ‘Vores Sted’ – en bæredygtig, arkitektegnet prototype af en pavillon/fælleshus, der vil skyde op i sensommeren lige overfor Brugsen i Læringshaven! Fra juni vil hele Danmark have chancen for at ansøge om at få sådan en pavillon/fælleshus. Men før vi når dertil, skal der gang i en masse. Vi skal starte med at lave en film! Allerede på tirsdag næste uge (d. 7. maj) ruller et professionelt filmhold ind i vores landsby. De står klar kl. 10 og bliver indtil cirka kl. 18. Filmen bliver ikke bare en almindelig film – den vil blive en inspirationskilde for fællesskaber landet over og blive vist på Realdanias hjemmeside fra juni! Vi knokler for at få styr på alt til tirsdag og hjælper filmholdet med at arrangere alt fra aftaler og statister til interviews. Lad os sammen sætte vores landsby på landkortet med et brag!
Men vi kan ikke gøre det alene! Vi har brug for opbakning.
Så hvis du er hjemme på tirsdag, så kom og vær med til at styrkevores fællesskab og gøre det endnu bedre!
Beklager alt det tekst
Med energi og smil,
Amalie fra Lærkestræde 4 og Christine fra Lærkestræde 6, tlf: 21 96 94 23
Kan være et billede af 3 personer og tekst

Koncert med Duoen Minako og Heine

Torsdag den 2. maj kl. 19.30 i sognehuset.

Når de to erfarne koncertpianister Minako og Heine Jensen sætter sig ved flyglet, vil publikum blive præsenteret for en bred vifte af musikstykker i flere forskellige genrer. Der vil hovedsageligt være musik for 4-hændigt klaver, men også for soloklaver. Repertoiret vil strække sig fra original klavermusik af de store klassiske komponister til transskriptioner af andre musikværker – både mindre kendte og populærmusik. Der vil være introduktioner til musikken undervejs.

Midt i koncerten vil der være en pause, hvor man kan nyde et glas vin.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook