Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Udviklingsprojekter 2012 – et resumé – Byggegrunde i Båring

Båring Banke i udvikling 2

Mange mennesker, stort engagement og viljen til, at der skulle ske noget, resulterede på sidste udviklingsmøder i 2012/2013, at en række lokale projekter blev sat i søen. Nogle blev gennemført, andre er døde eller parkerede og igen nogle lever i bedste velgående. 

Her følger en status for det sjete af de 9 gamle projekter: 

Om Byggegrunde i Båring

Ét er at være et attraktivt bosætningssted, men det hjælper ligesom ikke meget, hvis der ikke kontinuerligt udstykkes nye byggegrunde til at imødekomme børnefamilier med moderne behov. For at påvirke kommunen i denne retning, blev gruppen ”Byggegrunde i Båring” skabt.

De har meddelt følgende status:

Byggegrunde i Båring

I den oprindelige udviklingsplan, var det formulerede mål at opdrive potentielle købere til nye byggegrunde på Lundegårdsbakken øst for Hedegaardsvej, bl.a. via oprettelse af facebookgruppen: Byggegrunde i Båring (www.facebook.com/ByggegrundeBaaring). Hvis der blev skaffet et antal potentielt interesserede købere til byggerunde på Lundegårdsbakken, var det aftalt med Middelfart kommune, at de ville opkøbe og byggemodne dele af området.

Det er ikke lykkedes at skaffe det tilstrækkelige antal interesserede potentielle købere til grunde på Lundegårdsbakken. Til gengæld kunne Middelfart kommune i starten af 2015 annoncere, at området for enden af Lyøvej i Båring ville blive opkøbt og udstykket til ca. 20 byggegrunde. Disse byggegrunde forventes at være klar til salg i løbet af 2016. I skrivende stund har vi spurgt Middelfart kommune om mere detaljerede informationer om projektet med henblik på at kunne opdatere facebookgruppen og via denne vej sprede budskabet om at der igen er attraktive byggegrunde til salg i Båring.

 

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook