Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Trafiktælling – Hedegaardsvej # Middelfartvej – Båring : 991 biler på en god time

Trafiktælling 2015-06-09 Båring På dialogmødet mellem lokaludvalgene og kommunen fremlagde vi, Båring Banke Lokaludvalg, for nyligt vores problematik omkring sikker krydsning af Middelfartvej. Det skete under punktet “Problem-knuseren”, hvor alle øvrige lokaludvalg kunne byde ind med gode løsningsforslag. Et dagsordenspunkt, hvor kommunen bare lyttede.

Formålet var og er at påvirke kommunen til at skabe en sikker krydsning af Middelfartvej for såvel børn, unge, ældre som gamle. Det har kommunen hidtil været “døv” overfor.

 På vores efterfølgende lokaludvalgsmøde 8/6 blev forslagene vurderet og der var enighed om at lave en trafiktælling,

for at få nogle facts på bordet. Det var de to piger fra Roerslev, Brita og Karin, kvikke til at byde ind på og tage en tjans at lave trafiktælling i Middelfartvej-Hedegaardsvej-krydset.

Vores to første trafiktællere har således i dag været i aktion mellem 15:10 og 16:30. Helge var forbi i det gode vejr med en is og et kamera, som billederne viser. (Klik på billedet for at se det i større format).

De har i den pågældende periode på godt en time registreret ikke mindre end 991 køretøjer og 32 cyklister i dette tidsrum – det var en del mere end vi havde forventet!

Planen er efterfølgende at lave tilsvarende tælling en hverdags morgen. Rasmus Enemærke har tilbudt sine drenge til denne øvelse, hvis de vil.

Derefter vil vi aktivere kommunen til en mere permanent optælling og opfordring til dialog om løsningsforslag.

 

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook