Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Tømmerflåde er klar til søsætning ved Molen – lørdag d. 21/5, kl. 12.

IMG_2922De tiloversblevne midler fra Båring Vig Kystaktiviteter er blevet tildelt Båring Vig Tømmerflådelaug, som har brugt pengene til at indkøbe materialer til at bygge en ca. 9 m2 stor og ca. 500 kg tung tømmerflåde, som skal ligge for svaj ved Molen, til glæde for alle sommerens badegæster.

64 blå plastdunke og en ordentlig bunke brædder og stolper blev tirsdag aften, på en hemmelig adresse i byen, samlet til en stor, bundsolid tømmerflåde.

De glade tømmerflådebyggere glæder sig til lørdag d. 21/5, kl. 12:00, hvor tømmerflåden skal søsættes ved en festlig begivenhed ved Molen.
“Vi har bygget en tømmerflåde, som vi mener kan holde til at blive brugt af alle Molens badegæster hele sommeren, så derfor glæder vi os naturligvis til at få vand under kølen på kolossen”, lyder det fra en af de syv skruemaskine-bevæbnede tømmerflådebyggere.

Tømmerflåden er med vilje bygget så stor som den er, da der skal være plads til mange mennesker på den. Det betyder dog, at den vejer omkring 500 kg og derfor bliver det en udfordring at få den fra dokken (traileren) og ned i vandet. Stærke mænd (M/K) er derfor mere end velkomne til at smide bukserne og give et nap med at få flåden ud i vandet på lørdag.

Båring Vig Tømmerflådelaug har som den eneste regel fastlagt, at der altid skal serveres øl og pølser, når lauget mødes. Det gælder også på lørdag, hvor alle fremmødte vil blive budt på en øl/vand og en grillpølse.

IMG_2913

 IMG_2916

 

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook