Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Tilbud fra Middelfart Kommune om foredrag – kvit og frit

Kære borgere og foreninger

Har I i jeres forening lyst til et foredrag fra Middelfart Kommune. De leverer u/b følgende muligheder:

  • Nabohjælp
  • Teletaxa-ordningen Middelfart Kommune
  • Fundraising for foreninger i lokalområdet
  • Gode bøger
  • Årets udstilling på Middelfart Museum
  • Sundhed for alle og Hverdagssundhed – ét skrift ad gangen

Læs mere herunder (direkte fra Middelfart Kommune): 


Middelfart Kommune logoSkal I arrangere en foredragsaften, fællesspisning, holde jeres årsmøde eller lignende, så overvej, om I ikke kunne bruge et lille ekstra trækplaster i form af nogle gratis oplæg/foredrag, som Middelfart Kommune eller kommunens samarbejdspartnere kan tilbyde.

Foredragene henvender sig til borgere eller foreninger i jeres lokalområde. De er gratis, og oplægsholderne kommer ud til jer. Ved alle oplæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål eller komme i dialog – det vil betyde lidt ekstra tid i forhold til de angivne tidsrammer. Der kan p.t. tilbydes oplæg om:

Nabohjælp

Nabohjælp er en metode til at beskytte eget og naboens hus mod indbrud! Middelfart Politi tilbyder oplæg om hvordan man kan beskytte eget hjem mod indbrudstyveri og hvordan et nabofællesskab kan stå sammen omkring forebyggelse af indbrud. Middelfart Politi kommer gerne ud til jer for at fortælle om bl.a. Nabohjælp og andre muligheder for beskyttelse af ejet hjem. Oplægget fra politiet varer ca. ½ time.

Teletaxa-ordningen i Middelfart Kommune

Middelfart Kommunes Trafik- og Vejafdeling fortæller om, hvordan teletaxaordningen fungerer. Efter aftale vil oplægget også kunne berøre andre emner om kollektiv trafik. Oplægget varer ca. ½ time.

Fundraising for foreninger i lokalområdet

Fundraising kan give et løft til foreningerne i jeres lokalområde. Middelfart Kommunes fundraisingkonsulent fortæller om bl.a. økonomiske støttemuligheder for foreninger og om forberedelser der er nødvendige for at lave et godt projekt og en god fondsansøgning. Oplægget varer ca. 30–45 min. 

Gode bøger

Middelfart Bibliotek kan anbefale gode bøger eller læse op af og fortælle om skønlitteratur med et specifikt og relevant tema (fx alderdom, kærlighed, skilsmisse eller det at være pårørende til en syg). Der kan også tilbydes oplæg om bøger omkring en specifik genre som fx krimier, biografier, sjove fortællinger, kærlighedsromaner, børnebøger mm. Biblioteket kan derudover præsentere et udpluk af årets nye bøger eller demonstrere de elektroniske tjenester som fx eReolen.dk og netlydbog.dk. Oplæggets konkrete emneaftales med biblioteket. De forskellige oplæg varer omkring 45 min.

Årets udstillinger på Middelfart Museum

Middelfart Museum fortæller om museets arbejde og om årets udstillinger. Oplægget varer ca. 45 min.

Sundhedsfremme for alle og Hverdagssundhed – ét skridt ad gangen

Middelfart Kommunes Sundhedsafdeling tilbyder oplæg om fx nem motion, om hvordan naturen kan bruges og om mental sundhed og sund kost. Dertil informationer om, hvad kronisk sygdom er. Oplægget kan tilrettes i forhold til særlige målgrupper eller særlige ønsker. Oplægget varer ca. ½ time, men varierer alt efter hvilke emner der ønskes belyst.

Er I interesseret i et af de her oplæg, så skriv eller ring til mig.

Skulle I have forslag eller ønsker til andre oplæg fra kommunen, som kunne komme borgerne eller foreningerne i jeres lokalområde til gode, så vil jeg gerne undersøge, om Middelfart Kommune kan tilbyde foredrag om emnet. Skriv eller ring til mig.

Venlig hilsen
Sabine Christensen
Fundraising- og udviklingskonsulent

Staben
Teglgårsparken 103
5500 Middelfart
www.middelfart.dk

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook