Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Sådan holder du dig orienteret om, hvad der foregår i lokalområdet

facebook

Nu kan du holde øje med lokale aktiviteter på facebook-gruppen Aktiviteter i Båring/Asperup

Som hidtil kan du naturligvis altid gå på www.BåringNyt.dk og få det fulde overblik, men i en travl hverdag er det jo for de fleste ofte via telefonen, at man holder sig ajour.

Det har vi tidligere taget konsekvensen af og lægger alle nyheder fra hjemmesiden ud på facebook-gruppen BåringNyt. MEN så ser du jo ikke alle aktiviteterne. Derfor har vi taget den eksisterende facebookside  Aktiviteter i Båring/Asperup til hjælp til dette formål. Så vil du (fremadrettet) holde øje med aktiviteter i området, så gå ind og “Synes godt om” denne for at abonnere.

Her er overblikket:

  • www.BåringNyt.dk er vores lokale informations- og kommunikationsportal (hjemmeside), hvor alle lokale aktiviteter annonceres og hvor mange lokale nyheder præsenteres. Siden administreres af Lokal Kommunikation.
  • Facebookgruppen BåringNyt. Her lægges de nyheder ud, som oprettes på www.BåringNyt.dk. Gruppen administreres af Lokal Kommunikation.
  • Facebooksiden Aktiviteter i Båring/Asperup. Denne side er beskrevet ovenfor og afspejler (fremadrettet) de aktiviter, der lægges på www.BåringNyt.dk. Alle kan lægge aktiviteter på denne side.
  • Facebookgruppen Vi udvikler Båring Banke. Denne facebookgruppe er en åben gruppen, hvor alle lokale beboere opfordres til at diskutere, hvordan vi bedst udvikler vores område. Du kan foreslå ideer eller kommentere på andres. Den er etableret i forbindelse med det kommende udvilklingsmøde 5. november 2015, men tænkes at blive en fast debat-gruppe. Lokaludvalget står bag denne side.

Andre lokale facebooksider og gruppen:

Og nogle er sikker glemt. Dertil kommer alle foreningernes hjemmesider. Dem kan du finde en oversigt over her.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook