Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Så sparker vi BVK sæson 2014 igang…

Nu er det ved at være tid til at aktiviteterne ved vandet igen kan komme igang, og I kan godt glæde jer til at vi igen i år vil tilbyde forskellige kurser og arrangementer ved vandet. Lige så snart vandtemperaturen er til det, vil der igen være mulighed for at prøve kitesurfing, Vi håber at rigtig mange vil troppe …

op og hjælpe med at gøre stranden ren og fin, og selvfølgelig vil vi også igen have en dag sammen med TRYG-fonden, hvor det vil være muligt at se hvad det er de gør for at holde strandene sikre for badegæsterne, og evt. prøve en tur i deres redningsbåd. Også på Naturens Dag vil vi finde på et eller anden sjovt, og vi håber da også at vi kan gentage succes´en med et festligt Sankt Hans-arrangement med endnu flere lokale ansigter. Derudover kommer der naturligvis kajak-kurser og meget andet der endnu slet ikke er programsat, så hold jer orienteret her på vores nye hjemmeside hvor I både vil kunne se hvad der er af kommende aktiviteter, hvad status er for vores forenings-hus, og forhåbentligt også snart booke jer ind på forskellige kurser vi udbyder i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere.

Vi er glade og stolte over at I som medlemmer af Baaring Vig Kystaktiviteter også har troen på at vi nok i nærmeste fremtid skal få et lækkert samlingssted nede ved Molevej. Et sted hvor man kan have sit udstyr liggende så det det altid er klar til en tur på vandet. Hvor man kan gå ind og få vasket sandet af efter en tur ved stranden, og hvor der er gode faciliteter for områdets institutioner og dagplejere til ture med madpakkespisning og oplevelser ved vandet. Status er den, at vi med spænding venter på svar fra Naturstyrelsen om hvorvidt vi må bygge huset på den placering vi har valgt. Vi er meget optimistiske, men som så meget andet kan ekspeditionstiden på en sådan ansøgning godt være lang, og vi vil naturligvis give besked til vores medlemmer lige så snart vi har hørt derovre fra. Vi har fået arktiekt-hjælp til at virkeliggøre de ønsker vi havde til et sådan hus, og inden for meget kort tid vil I her på siden kunne finde vores første udkast og visioner, som vi håber også I vil synes om. Der er hentet tilbud hjem på de ting der skal håndværkere til, men vi håber naturligvis at I som medlemmer vil være med til det noget af  praktiske arbejde, så I også har fornemmelsen af at være en stor del af det her foretagende. Et sådan hus er jo desværre ikke gratis, men vi søger fonde og tilskud fra forskellige instanser, og heldigvis har vi et godt projekt så vi er helt sikre på at vi når spaden stikkes i jorden også har pengene til huset.

Så nu kan vi bare håbe på at vejret igen i år vil være til masser af aktiviteter i vandkanten ved Molevej nr. 8, og vi glæder os til at se jer allesammen dernede i løbet af sæsonen.

Med venlig hilsen Bestyrelsen for Baaring Vig Kystaktiviteter

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook