Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Rengøringsdag Båring Legeplads og Samlingssted

Kære alle,
Vi håber, I har haft en fantastisk sommer med masser af sjove timer på vores skønne legeplads. Nu er efteråret lige om hjørnet, og det er tid til at give vores legeplads en kærlig hånd.
Den 30. september er den store dag! Vi holder en fælles rengøringsdag, hvor vi vil få legepladsen til at skinne som aldrig før. Der er masser at lave – ukrudt skal fjernes, redskaber skal vaskes og sand skal læsses, så legepladsen er helt klar til efterårssæsonen.
Vi vil opfordre alle, store som små, til at komme og give en hånd med. Sammen kan vi gøre en stor forskel for vores fælles legeplads.
Vi starter kl. 10.00 og vil sørge for koldt at drikke og lidt til den søde tand.
Vi vil også gerne takke alle, der støttede legepladsen under Båring Roseløb. Det var virkelig fantastisk, at så mange havde lyst til at støtte os og blive medlem af legepladsen. TAK!
Og nu vi er ved det at blive medlem.  Vi drømmer om at kunne vedligeholde og fornye vores legeplads, lave spændende arrangementer for børnene og skabe et endnu bedre sted for vores fællesskab. ALLE er velkommen til at blive medlem og støtte Båring Legeplads & Samlingssted.
Det koster:
100 kr. pr person om året
200 kr. for en hel familie om året
Skriv dit navn og mail i kommentarfeltet. Mobilpay: 77433
Vi glæder os til at se jer den 30. september til en hyggelig og produktiv dag på legepladsen.
Har man lyst til at bage en kage og tage med, skal man ikke holde sig tilbage.
Med venlig hilsen,
Regine og resten af legepladsbestyrelsen.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook