Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Om vores U-10 drenge til Energifyn Cup 21/9-2014

[Indlæg fra BGF – Linda]

Det var en meget spændt og forventningsfulde flok U-10’er …

foto 1  …  foto 2

… der søndag tidlig formiddag mødtes ved træningsbanerne i Båring. Endelig var dagen kommet hvor de skal spille på Trefor Park – OB’s hjemmebane.

Energifyn og Øens hold havde arrangeret et fint stævne for de klubber der er med i Øens hold. 32 U-10 hold deltog.

Både i bilen, og henover parkeringspladsen kunne man mærke drengenes forventninger og de sitrede af stolthed. Der skulle selvfølgelig tages billeder inden vi gik ind på stadion – vi forældre var nok næsten lige så spændte som drengene ;o)

Selve kampene er der ikke så meget at sige om. Ved denne slags stævner er der ingen taber og vindere – og dog, spillerne selv har helt styr på hvordan kampene ender. Og de er nok ikke meget for vi nævner den første kamp. Der var ikke meget fodbold over det, da de var meget benovet over, de var på storskærmen – hvilket gjorde det nemt for modstanderen! Men sidste kamp fik de styr på spillet og der var stor glæde da det lykkedes dem et par gange at få bolden over mållinjen og samtidig holde eget mål rent. U-10 drengene har virkelig styr på jublescenerne. Både når man selv scorer men lige så meget når holdkammeraterne gør det.

Da stævnet var slut, skulle der ses Superligabold i et fantastisk solskin. Der var god stemning, på trods af nogle var OB-fans og andre var Sønderjyske.

I pausen skulle alle stævnedeltagere løbe hyldestrunde rundt om banen, hvor der blev hujet og klappet. Igen en kæmpe oplevelse for gutterne.

Under stævnet var der blevet udleveret et spørgeskema med spørgsmål vedr. Energifyn Cup og Øens hold. Der blev afleveret en per deltager fra holdet. Tirsdag kom så den glædelige nyhed at Sophus var den heldige vinder. Han kan nu berige hele holdet med tøj. Hvad tøjpakken består af, ved vi ikke helt endnu. Og hvornår de modtager det ved vi heller ikke. Men snart. En ting er dog sikkert – drengene er endnu engang oppe i gear. Tøjet skal de modtage i Ådalen af en superligaspiller! Vi ved ikke hvem, men tror drengene er ligeglade, bare det er en fra superligaen ;o)

Forsættelse fra mødet med Superligaen følger….

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook