Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

OB – HOBRO og ja selvfølgelig Båring GF

U10 1 Trefor Park

Søndag den 2. november 2014 vandt OB 3-1 over Hobro. Det var en kamp med masser af underholdning indeholdende ikke mindre end to selvmål, en udvisning og masser af målchancer. Maskotterne til denne spændende kamp var U10 holdet fra Båring GF, som længe ventet mødte meget forventningsfulde og oplagte op til denne dag.

I det hele taget havde de en meget spændende weekend i møde. De skulle om lørdagen ud og hente trøjer som de havde vundet til Energifyn Cup, og om søndagen skulle de gå ind på Trefor Park med de store idoler,, bl.a. Toppel, Falk og Emil Larsen.

Fredag eftermiddag blev de ringet op fra OB, at de desværre ikke kunne hente trøjerne, da OB fansene havde varslet en demonstration pga. de manglende resultater fra spillerene. Ærgerligt ja, men det gjorde at børnene blev mere spændte på at møde OB spillerne om søndagen.

Ved ankomst til Trefor Park søndag blev alle taget godt imod af Christian Nørkjær. Han viste hvor børnene kunne klæde om og trække i de “rigtige striber” nemlig rød/hvid, Båring GF’s trøjer. Efter omklædning skulle de vente på maskot Victor, hvor der skulle tages billeder.

U10 Trefor Park

 Tiden nærmede sig, hvor børnene skulle møde de seje superliga spillere fra OB. Børnene blev mere og mere nervøse. og da spillerne kom ud af omklædningsrummet var der ekstra gang i den. Spillerne var meget opsatte på sejr, så de råbte og heppede hinanden op. 

 Turen ind på Trefor Park var en kæmpe oplevelse. De ialt 8.011 tilskuere til denne kamp klappede og hujede, og det var høj stemning der fyldte Trefor Park. Efter denne oplevelse skulle børnene hurtigt klæde om igen, så de kunne komme ned på tribunen til mor og far og få en velfortjent fransk hotdog og sodavand:-)

Træner Kent Hansen og assistent Rasmus Havndrup havde en dejlig dag sammen med U10 og der.

[BGF/CN]

 

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook