Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Nyt fra Tvillingegaarden

PRESSEMEDDELELSE:

GÅRDMALERNE” PÅ TVILLINGEGÅRDEN HOLDER MALERIUDSTILLING

Vi er en flok modne mænd og kvinder der mødes om mandagen på Tvillingegården i Asperup for at male sammen.

Vi kalder os for ”Gårdmalerne på Tvillingegården”.

Det sociale betyder meget for os. Her er ”højt til loftet” og plads til alle.

Nogen er enlige, og nyder at komme sammen med andre med samme interesser, nogen synes det er kedeligt at stå hjemme og male alene, nogen har brug for ny inspiration, osv. osv.

Det betyder også meget at det er så uforpligtende. Vi kan komme når vi har tid og lyst. Der er ikke nogen kursusafgift, vi betaler bare et symbolsk beløb for kaffen. Kaffebrød skiftes vi til at tage med.

Vi har ikke nogen decideret undervisning. Vi hjælper og inspirerer hinanden.

Vi har meget forskelligt udgangspunkt, nogen har aldrig malet før, andre har malet i flere år.

Folk er glade for at komme her, de synes de får noget kvalitetstid sammen med ligesindede. Det er dejligt afstressende at male, eller også bare stå og kigge ud ad vinduet på den pragtfulde udsigt vi har, såvel sommer som vinter.

Da vi startede i 2013 var vi en lille flok på 6, nu er vi 16!

Det er jo tegn på at deltagerne befinder sig godt.

Vi udstiller vore malerier den 7. og 8.april 2018.

Det sker på Tvillingegården, Birkevangsvej 3, 5466 Asperup

Vi har åbent fra kl.11 til kl.16.

Alle er velkommen, der er ingen entré, Kaffe ig kage kan købes for kr.20,- Man kan være heldig og vinde et billede i gratis lotteri.

Venlig hilsen

Aasta Petersen, tlf. 50907046 Tovholder for ”Gårdmalerne”

MALERIUDSTILLING

PÅ TVILLINGEGÅRDEN

Gårdmalerne på Tvillingegården udstiller malerier igen i år på Tvillingegården, Birkevangsvej 3, 5466 Asperup.

Udstillingen er åben lørdag den 7. april og søndag den 8. april 2018 begge dage fra kl. 11.00 til 16.00. Gratis entre, kaffe og kage kan købes for kr. 20.

Er du heldig kan du vinde et maleri.

www.tvillingegården.dk

Venlig hilsen

Gårdmalerne på Tvillingegården


Nyt fra Tvillingegården. Marts 2018

De frivillige på Tvillingegården har her i de stille vintermåneder renoveret køkkenet i Stalden, samt malet i salen.

Køkkenrenoveringen var planlagt til et senere tidspunkt, men da der opstod en skade i gulvet der gjorde gulvet skulle skiftes, blev man enige om at tage det hele på en gang. Et depotrum blev lagt til køkkenet, væggene blev isoleret og en varmepumpe installeret. Derved har ”Madam Blå” holdene fået bedre arbejdsbetingelser, hvilket var tiltrængt.

Det har været en dyr omgang, men takket være tilskud fra Fionia Fond og Fabrikant Jørgen Møllers Mindefond, har det kunnet lade sig gøre.

Da vi nu var i gang, fik vægge og vindueskarme i salen en tiltrængt gang maling, samtidig med at vi fik installeret nye mikrofoner og højttalere. LIP´s ældrefond donerede penge til nye mikrofoner, og musikgruppen var med til at finansiere nye højttalere.

Trygfonden har doneret hjertestarter til Tvillingegården, hvilket vi er meget glade for. Den bliver leveret og opsat sandsynligvis i april måned. To instruktører fra Hjertforeningen i Middelfart har afholdt 4 introduktionskurser i brugen af hjertestarter for de personer der jævnligt kommer på Tvillingegården, ca. 70 personer i alt. Derudover har vi en gruppe på 7personer der får et større kursus fra Trygfonden. Hjertestarteren vil blive monteret udvendig på huset, så den altid er tilgængelig.

Vores næste projekt er renovering af Annekset.

Der skal nyt stråtag på, hvilket Veluxfonden har doneret penge til. Tækkemanden er lige begyndt begyndt nedrivning af det gamle stråtag. De er nu ved at lægge nye lægter op, derefter går de frivillige i gang med det indvendige arbejde. Det er meningen at Annekset skal være aktivitetshus fremover. Det vil kunne bruges til mange forskellige kreative ting. Der kan bl.a. ”Gårdmalerne” udfolde sig, musikgruppen kan få bedre forhold til deres instrumenter osv.

 

 

 

 

.

 

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook