Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Nyt fra Roerslev – Blanke Forsamlingshus

Store sal Roerslev-Blanke forsamlingshusRoerslev-Blanke Forsamlingshus har ikke stået stille hen over sommeren, vi har fået lavet et dejligt overdækket rygeområde væk fra indgangen, og med mulighed for at sidde ned, udgang fra indgangen til toiletterne. Vi har samtidig fået lagt vinyl i vores indgang/garderobe, så den ser dejlig indbyende ud.
Det sidste som er sket er et ny varmepumpe sat op i den store sal, som kan styres fra privaten, og med alarm ved funktionssvigt. Dette håber vi vil hjælpe med at nedsætte den store olieudgift.
Roerslev og Omegns Folkedanser forening danser hver onsdag i Forsamlingshuset og man er velkommen.

Vi står også bag nogle gode oplevelser og mulighed for samvær med naboen og evt. familien. Høstfesten er udsolgt med 100 deltagere. SOS Gambia den 20.10. hvor man også kan være heldig at vinde gode præmier.

Fællesspisning den 29.10. hvor man for kr. 50,- får en 2 rettes meny, og drikkevarer købes i huset, man kan oplyse ved tilmelding hvis man er flere som vil sidde sammen så bliver det arrangeret. 
Novembermarked den 8.11. fra kl. 10 – 16, hvor man kan sælge sine egne produkter/ting, bestil et bord eller bod for kr. 200,- og få en herlig dag. Café med salg af kaffe, øl, vand og (suppe kl. 12). Endnu en mulighed for at opleve mange gode oplevelser og samvær med naboer og venner samt familie.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook