Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Nye aktiviteter i Asperup Båring GF

Vi har fået nye aktiviteter på programmet,” fortæller formanden for Asperup-Båring GF Ejvind Juelsgaard, og han forklarer videre: ”Floorball for voksne , hvor vi har fået bander til spillet som ca. har fået 20 medlemmer, og der er plads til flere. Så det er blot at møde op onsdage kl. 20 eller søndage kl. 9.30, og komme i gang med det sjove og spændende spil, der både er for damer og herrer. Vi har afholdt et esports arrangement i klubhuset, med ca. 20 deltagere i klubhuset, hvor de spillede ca. seks timer i træk. Og det er noget vi gerne vil udvikle og fortsætte med. Så vi er glade for aftalen med OK og Dagli’Brugsen, som er en vigtig medspiller i lokalområdet.”

Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Båring. Nu har Asperup-Båring GF modtaget godt 20.000 kr. plus moms for det seneste år, som dog deles med forsamlingshuset.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Båring, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter

OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten. ”Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

FAKTA OM OK OG SPONSORATET

– OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere

– OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, naturgas, varmepumper, el, mobiltelefoni og forsikringer. OK er desuden med i samarbejder omkring biogas-stationer og brint-stationer.

– Foruden sporten har en OK-kunde mulighed for at støtte arbejdet i SOS Børnebyerne, Colitis-Crohn Foreningen, Foreningen Broen, Mødrehjælpen, Dyrenes beskyttelse, ADHD Foreningen, Danske Hospitalsklovne, Grønlandsfonden, Parasport Danmark mv.

Med venlig hilsen

Per Dyrholm, Freelancejournalist/OK

 

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook