Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Ny fodklinik på Båring Bakke

Jeg har startet fodklinik op på Båring bakke, Dybdalsvej 1, tlf.: 60 53 10 55. Mvh Heidi Holm OIesen.
Jeg har speciale indenfor at lave indlæg til sko, aflastninger til svært belastede fødder, bøjler eller composit bøjler til nedgroede negle, beskæring af hård hud, samt beskæring, fjernelse af ligtorne, eller generelt almindelig fodbehandling. Hvis man ikke har muligheden for at komme i klinikken, kører jeg gerne ud til patienterne. Alle lige uger har jeg længe åbent fra 8.30 og indtil 18.00 og dette gælder os lørdag. Ellers har jeg åbent fra 8.30 til 15.00 til hverdag. 

Jeg deler lokale med midtrengøring i det lille gråbrune hus. Så hvis jeg virker bekendt er det min identiske tvillingsøster Helle der har Midtrengøring i lokalerne ved siden af mig i det lille hus på bakken. 
 
Med venlig hilsen 
Heidi Holm OIesen.
Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook