Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Landsbyen får en gave fra Realdania!

Realdania kaster en fest for sit 25-års jubilæum i 2025, og de har en spændende gave, der vil booste fællesskabet i hele Danmark! https://realdania.dk/nyheder/2022/12/realdania-saetter-fokus-paa-faellesskaber-i-jubilaeumsaar
De har banet vejen for en fantastisk mulighed, og gæt hvad? Vores landsby er blevet udvalgt som testfællesskab for denne spændende gave! Og selvfølgelig har vi sagt JA TAK med et kæmpe smil!
Gaven er intet mindre end et fælleshus ved navn ‘Vores Sted’ – en bæredygtig, arkitektegnet prototype af en pavillon/fælleshus, der vil skyde op i sensommeren lige overfor Brugsen i Læringshaven! Fra juni vil hele Danmark have chancen for at ansøge om at få sådan en pavillon/fælleshus. Men før vi når dertil, skal der gang i en masse. Vi skal starte med at lave en film! Allerede på tirsdag næste uge (d. 7. maj) ruller et professionelt filmhold ind i vores landsby. De står klar kl. 10 og bliver indtil cirka kl. 18. Filmen bliver ikke bare en almindelig film – den vil blive en inspirationskilde for fællesskaber landet over og blive vist på Realdanias hjemmeside fra juni! Vi knokler for at få styr på alt til tirsdag og hjælper filmholdet med at arrangere alt fra aftaler og statister til interviews. Lad os sammen sætte vores landsby på landkortet med et brag!
Men vi kan ikke gøre det alene! Vi har brug for opbakning.
Så hvis du er hjemme på tirsdag, så kom og vær med til at styrkevores fællesskab og gøre det endnu bedre!
Beklager alt det tekst
Med energi og smil,
Amalie fra Lærkestræde 4 og Christine fra Lærkestræde 6, tlf: 21 96 94 23
Kan være et billede af 3 personer og tekst
Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook