Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Kunne du tænke dig at forvalte BGF’s kassebeholdning på ½ mio. kr. strategisk & innovativt? Så er det 18/3.

Samt vedligeholde og evt. styrke det lokale idrætsliv med udbud af aktiviteter til fordel for byens borgere og potentielle tilflyttere.

Det er den positive udfordring, som BGF står med og byder nye kræfter velkommen ombord til at forvalte denne opgave.

 BGF generalforsamling 19-02-2015

BGF generalforsamling 19-02-2015

Med mange selvstyrende, velfungerende og selvledende underafdelinger, er BGF en stærk klub, der tilbyder alsidige sportsaktiviteter til lokale børn, unge og voksne. Det kunne alle deres årsberetninger bekræfte på BGF’s generalforsamling d. 19/2 i klubhuset på Kærbyvej. Også i år var der fine, sorte tal på bundlinjen – 35 tusinde kroner i overskud, på trods af store investeringer i udvikling af trænere.

 Ca. 18 var mødt op til årets generalforsamling, heraf en del af medlemmerne fra underafdelingerne. Generalforsamlingen blev i fast og fin stil ledet af Niels Bebe, som gentagne gange opfordrede de deltagende til at indgå i og stille op til BGF’s kommende bestyrelse. Men uden held.

Om det var vinterferien, som afholdt flere eller nye ansigter fra at deltage, får vi aldrig svaret på. For de fremmødte var det dog kendetegnende, at det var personer, der i forvejen var dybt engageret i BGF-arbejdet eller andet lokalt foreningsliv og som derfor ikke kunne tilbyde kræfterne. Det på trods af  tilsagn fra generalforsamlingen til at outsource krævende opgaver, som den løbende bogføring m.v.

Derfor besluttedes det, at gøre en større indsats for at kommunikere budskabet ud i lokalområdet med en forhåbning om at kunne finde en 3-5 personer, der som del af den kommende bestyrelse kunne tænke sig at være med til at udvikle BGF.

Har du overskud eller interesse i at indgå i dette arbejde, vil valget af ny bestyrelse ske på ekstra-ordinær generalforsamling onsdag d. 18/3 kl. 19.00 i BGF-klubhuset på Kærbyvej. Vi håber inderligt på kampvalg og byder nye medlemmer hjerteligt velkomne. Det er ikke en stor opgave, men en spændende opgave.

Ved du allerede nu, at du er interesseret eller har du afklarende spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til formand Ejvind Juelsgaard 

med venlig hilsen 
Ejvind
formand for BGF

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook