Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Koncert og kagebord i aulaen på Baaring Skole

Koncert og kagebord: 20. august i aulaen på Baaring Skole kl. 15-16.

Vi skal snart til Færøerne og synge og vi glæder os meget.
Kom og hør vores repertoire, og hjælp os med at finansiere rejsen.

Pris: 50,- betales ved indgangen og går ubeskåret til omkostningerne ved turen. Inkluderet i prisen er kaffe/saft og kagebord.

Om NordStemt:
Nordstemt : Et dansk/færøsk vokalensemble

Vokalensemblet Nordstemt hører til på Vestfyn nær Middelfart og består af 12 ambitiøse kvindelige sangere, fra Danmark og Færøerne, som elsker at synge. Vores ophav er med til at danne rammen om ensemblets musikalske udtryk, der har rødder i vores fælles nordiske musiktradiition.

Stemt i nordiske toner fra råt til smukt og dragende

Nordstemt er med andre ord “stemt” i nordiske toner og vi synger udelukkende musik af nordiske kunstnere. Repertoiret spænder bredt indenfor den nordiske musik og numrene vi synger, er alle særligt udvalgt, fordi de indholder en udpræget nordisk vibe.

Nordstemt synger rå og ubarmhjertige folkeviser, smukke og dragende årstidssalmer til hjertensskærende, velklingende og fængende pop, der tilsammen viser alsidigheden af nordisk musik.

Alle sange vi synger er originale og er arrangeret af gruppens dirigent Tina Rassing. For Nordstemt skal sangene give mening og de skal synges med lige dele passion, intention, respekt og hjerte.

Vokalmusik med udtryk, der gør indtryk……

Arrangør er Nordstemt der har Tina Rassing, Vokalværkstedet som dirigent.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook