Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Invitation til udviklingsmøde d. 5/11

Båring Banke i udvikling

Hvor skal vi hen, du?

Torsdag d. 5. november går turen til Båring Forsamlingshus – her vil vi mødes for at udvikle vores fælles liv på Båring Banke. Du og din nabo er derfor inviteret til udviklingsmøde for Baaring Banke, torsdag d. 5. november, kl. 19:00 i Båring Forsamlingshus.

Med så lang tid til udviklingsmødet, er der god tid til forberedelse og vi er allerede i gang.

På BåringNyt.dk kan du finde hele den udviklingsplan, som blev resultatet af de første udviklingsmøder i 2012/13. Her finder du også opdaterede beskrivelser af en lang række af de projekter og ideer, der dengang blev sat i søen. Nogle af projekterne er i fuld gang, andre godt på vej, mens andre igen er lukket ned. Fælles for dem alle er, at de blev udviklet og båret frem af dem der fik ideerne og som brændte mest for dem.

Dine nye ideer skal også med!
Du (og din nabo) inviteres også til at komme med nye input, ideer og kommentarer til udviklingen af vores lokalområde.
Vi har oprettet facebookgruppen: Vi udvikler Båring Banke. Meld dig ind i denne gruppe og følg med i ideudviklingen og bidrag selv med ideer og input i tiden op til udviklingsmødet. Under tråden “Derfor deltager jeg på udviklingsmødet den 5. november”, kan du fx se andres tanker og ideer om udviklingen på Båring Banke og du kan bidrage med dine egne input. Er du ikke på facebook, så er du velkommen til at kigge forbi Lokalarkivet på Byvejen 29C, hvor vi vil sørge for at have papirudgaver af de elektroniske medier liggende. Du kan også aflevere din kommentar eller ide i lokalarkivets postkasse. Ideer kan også sendes direkte til lokaludvalget på e-mail: lokaludvalg@baaringbanke.dk

Vi håber på en masse gode input, både i tiden op til udviklingsmødet og på selve mødet. Spar endelig ikke på krudtet og de gode, fantasifulde eller vilde ideer, der kan gøre det endnu bedre at bo her hvor vi bor.

I de kommende uger og helt frem til d. 5/11, vil vi løbende orientere om hvordan udviklingen skrider frem. Det vil ske på BåringNyt.dk, facebook-gruppen, på Lokalarkivet, i Ugeavisen Vestfyn og ikke mindst infoskærmen i Brugsen.

Hvor skal vi så hen? Det finder vi sammen ud af den 5/11 i Båring Forsamlingshus.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook