Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Historicum – ny virksomhed i Baaring

Chr. d. 4Jeg skriver til jer, fordi vi i Jan. 2016 flyttede vores virksomhed her til Baaring og har besøg af mange I vores butik der spørger undren hvad det er vi går og laver, derfor tænkte jeg at det var på tide at vi præsenterede os her på FB.

Vi (Historicum) er flyttet sammen med Båring Handelshus, Middelfartvej 87, Baaring, 5466 Asperup (der hvor alle beton figurerne står ude). 
Hos Historicum er vi 5 ansatte.

Det laver vi: Nethandel www.historicum.eu
                 Butik
                 Piber og renser præstekraver
                 Syer historiske dragter
                 Holder foredrag osv.                

Historicum er en virksomhed, der arbejder med historiske aktiviteter.
Vi beskæftiger os bl.a. med produktion af historiske dragter, salg af stof, sytilbehør og historiske mønstre, foredrag samt rådgivning og konsulentvirksomhed.
Produktion
På Historicum’s systue bliver der årligt lavet 200-300 dragter til forskellige formål, såsom udstillinger på landets museer, filmproduktioner og andre historiske arrangementer.
Udlejning
Vi udlejer service, telte og dragter til temafester – hovedsageligt med vikingetiden, middelalder eller renæssance som tema. Vi kan levere service til 300 – 400 pers.
Salg
I webshoppen tilbyder vi et stort udvalg af stof i forskellige farver og kvaliteter samt sytilbehør. Du finder også historisk udstyr, lige fra personligt udstyr som dragter, hovedbeklædning, tasker mm til alt inden for lejrliv.

Du er også altid velkommen til at besøge vores butik i Baaring.

Kom endelig ind i butikken og spørg ind til hvad vi ellers laver.
Vi har åben hver dag kl. 10-17 og weekender 10 – 16

MVH Annette Herbst

kirsten-munkPS: Har vedhæftet et billede af Hans kongelige højhed Chr.4. der desværre faldt i søvn under det stor taffel, som vi arrangerede, på Koldinghus 
Og hans Kone til den forkerte side, Kirsten Munks dragt

 
 
Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook