Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

HEIM Stuekoncerter 2018 UDSOLGT!

Lørdag den 3. februar afholdes HEIM huskoncerter for andet år i træk. Koncerterne holdes som sædvanligt hjemme i folks dagligstuer – og som sidst med tre koncerter på samme aften, afsluttende med et after party for alle. UDSOLGT

 

 

 

 

På programmet for HEIM 2018, den 3. februar, er Michael Lund, Konni Kass og ikke mindst Cæcilie Norby.

 

Michael Lund er til dagligt sanger/sangskriver i bandet Chasing Grace. I februar 2016 mistede Michael sin elskede storesøster, som døde af cancer efter et kort og intenst forløb. Efter noget tid blev Michael enig med sig selv om, at han var nødt til at prøve at gøre noget, for at prøve at komme videre med sit liv. Han besluttede sig for, at gå i gang med indspilningen af sit første soloalbum.

Dette var egentlig ikke noget, som før havde fyldt i hans tanker, men søsteren havde ofte stukket til ham og sagt “hvorfor laver du ikke noget i eget navn?”.

Alt dette har nu resulteret i det smukke album “Sister”, som er ment som en hyldest til den afdøde søster. En hyldest til hendes kærlighed til livet og musikken.

Med sig til HEIM koncert, er Michael i selskab med Morten Husted.

Konni Kass blev født i 1991 i det fjerntliggende nordatlantiske land Færøerne og voksede op omgivet af havet og naturen, og måske endnu vigtigere; musikken, som stammede fra en lang række af færøske musikere.

Konni Kass og debutudgivelsen “Haphe” tog de små øer med storm, der kulminerede med den nationale Faroese Music Award (tilsvarende til de danske DMA), hvor Konni Kass blev tildelt prisen “bedste nye navn” i marts 2017. Internationalt blev det et showcase på SPOT Festival i Danmark i maj 2016, som skabte et reelt skred af interesse, som i sidste ende resulterede i en nominering til Anchor Award (kurateret af Reeperbahn) og en vellykket udgivelsestur i begyndelsen af 2017 med udsolgte shows i større europæiske byer som Berlin og København.

Til HEIM vil Konni optræde solo, og med en sjælfuld og unik stemme skaber hun et lydunivers, der er præget af lette og fængende melodier.

Vi kender Cæcilies historie. Efter som ganske ung, i starten af 80’erne, at have sunget i den prisvindende jazz-rock gruppe Frontline slog hun for alvor igennem og blev “verdensberømt” i Danmark med pop/rock gruppen OneTwo. Jazz’en har dog altid ligget hende nær, og i halvfemserne blev Cæcilie Norby, som den første europiske kvindelige sangerinde, signet til det legendariske Blue Note label, noget der bl.a. førte til samarbejder med verdensstjerner som Chick Corea og John Scofield.

Cæcilie har høstet stor international anerkendelse i kraft af sin personlige og alsidige stemme, men især også fordi hun igennem sin karriere har været skelsættende og banebrydende mht. at kunne navigere på tværs af musikalske genrer, og forene dem i et helstøbt troværdigt udtryk.

Efter endnu en succesfuld og hyggelig aften med masser af god underholdning i de små hjem, kan man godt have brug for lige at fordøje oplevelsen.

HEIM arrangerer derfor et “After Party”, hvor der vil være mulighed for at mødes over en kop kaffe/øl, eller et glas vin, og få vendt oplevelsen med andre.

Billetter kan købes via HEIM’s hjemmeside www.heim-event.dk eller i Dagli’ Brugsen Asperup.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook