Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Grøn fællesmiddag

Grøn fællesmiddag for det lokale Grønne Nabofælleskab i Båring-Asperup

Den 12. november 2022, kl. 16.30

Kalundgaard, Middelfartvej 77, Båring, 5466 Asperup

Arrangementsbeskrivelse

Måltidet samler os i en travl hverdag. Det giver os mulighed for at tale sammen. Om drømme, håb og bekymringer. Om tidens store udfordringer, og hvad vi selv kan gøre for at løse dem. Vi tror på, at vi ved at samles om et måltid kan samle vores drømme om en grønnere hverdag og sammen hjælpe hinanden i gang mod den.

Derfor inviterer Grønne Nabofællesskaber til fællesspisning i uge 45. Sammen fylder vi landet med grønne fællesmiddage, som samler naboer og bliver det første skridt mod et mere bæredygtigt liv i dit lokale grønne nabofællesskab.

Hvad er Grønne Nabofællesskaber?

Grønne Nabofællesskaber er for alle os, der ikke længere har tålmodighed til at vente på, at andre handler på den grønne omstilling. Fællesskaber, hvor vi sammen lokalt med ligesindede kan gøre en konkret forskel, hvor vi bor og færdes. Vi er et borger initiativ med selvorganiserende grupper, der selv sætter dagsordenen og vælger, hvordan vi vil handle. Samtidig er vi en del af et inspirerende netværk med lokale fællesskaber i hele landet.

Du kan læse mere om Grønne Nabofællesskaber på www.omstilling.nu/groennenabofaellesskaber

Melde dig ind i den lokale Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/172288448172779/

Der vil blive oprettet en begivenhed for arrangementet inde på Facebook, hvor man skal tilmelde sig. Så vi har et overblik over hvor meget mad der skal laves.

Hvis der er spørgsmål, kontakt: Amaliekbergholdt@gmail.com

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook