Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Gratis materialer til klubbers gør-det-selv-projekter

I fixer - vi støtte

Kommunen har bedt os rundsprede budskabet, der citeres i sin ordlyd herunder.

Der kan søges om op til kr. 50.000 pr projekt …

jem & fix er på banen med et nyt koncept, som kort og godt går ud på at fixe nogle af de mange gør-det-selv projekter, der findes rundt om i Danmark. Uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening, en børnehave eller noget helt andet, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så støtter vi – bare I selv fixer det!
Hos jem & fix hylder vi engagement og indlevelse, og vil derfor sætte fokus på de mange store og små gør-det-selv-projekter, der findes rundt omkring i landets foreninger, klubber og andre forsamlinger. Økonomien er sjældent til at få projekterne fixet, men viljen og evnerne er til gengæld i top. Derfor har vi startet ’I fixer, vi støtter’, hvor alle med lokale gør-det-selv-projekter kan ansøge om støtte til materialer, bare de selv klarer arbejdet*.

MålebåndDet eneste det kræver er, at I fortæller os, hvad I trænger til at få fixet, hvad I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. I må meget gerne være kreative i forhold til at medsende billeder og video – så kan det være det er jer, der bliver udvalgt til at modtage jem & fix-materialer, så I kan færdiggøre jeres projekt.

Der kan søges om materialer for op til 50.000 kr. pr. projekt, men jo mere
realistisk behovet for støtte er, des større er chancen for, at projektet udvælges. Vi støtter projekter i alle størrelser og i alle dele af landet.
Vi håber meget, at I har et projekt, der skal fixes, og at I vil være med til at skyde ’I fixer, vi støtter’ godt i gang.

Ansøg og læs mere på vistoetter.jemogfix.dk
*) Deltagelse er ikke købsbetinget og enkeltpersoner kan ikke deltage.
Deltagelse forudsætter accept af de gældende ansøgningsvilkår, og der
kan kun ansøges på jemogfix.dk/vistoetter.

Se den originale invitation her: I fixer – vi støtter

Ordlyden fra Middelfart kommune:

—– Original Message —–
From:Rikke Jørgensen
To: lokaludvalgene
Sent: Friday, September 05, 2014 10:55 AM

Subject: Støtte til almennyttige projekter

Middelfart Kommune har fået vedhæftede fil tilsendt som vi gerne måtte sende ud til alle typer af foreninger m.m. som kunne have interesse i konceptet ’I fixer, vi støtter’. Samtidig med en opfordring om at oprette en ansøgning på vistoetter.jemogfix.dk

Venlig hilsen
Rikke Jørgensen

Fritid og kultur
Middelfart Kommune 
Fritid og kultur
Anlægsvej 4, 5592  Ejby 

tlf. 8888 5208
mail: Rikke.Jorgensen@middelfart.dk

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook