Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Savner du flere oplevelser? Tæt herpå sker der i denne sommer også meget andet …

Lillebælt Brigdewalking + Indflyvning over Båring Vig

Indflyvning over Båring Vig

Middelfart kommune er i det hele taget et spændende sted!

Smag og Oplev Middelfart lancerer REALITY SHOW om livet på landet i Middelfart Kommune
– se vores fantastiske og humoristiske nye reklamevideo  

Der er også splinternye oplevelser i vente!!

I denne uge er der muligheder for at se, hvad der foregår på et rensningsanlæg med smag af vandet. Det er muligt at være kreativ og så er det muligt at opleve de gemte skatte i kældere og på loftet i Museum Morten Korch i Brenderup.

Museum Morten Korchs gemte skat i kælderen og på loftet. Det nyåbnede Museum Morten Korch – Fyllested Mølle – åbner dørene og byder indenfor til en fremvisning af nogle af de skatte, som stedet også gemmer på: Se de store gamle og fascinerende vandturbiner nede under huset, se smedens bolig på loftet, og hør om fisketrappen nær møllen.

Guf for lystfiskere, vandturbinenørder og for dem der elsker at se de hemmelige steder.

I næste uge (uge 27) foregår der flere spændende aktiviteter rundt i hele kommunen såsom pilgrimsvandring, QR skattejagt, og idyllisk vandretur

Stor sjælelig og naturskøn oplevelse

Pilgrimsvandring fra Føns Kirke om onsdagen: Smag og Oplev Middelfart gennemfører første arrangement indenfor ”Spirituel Turisme”. Præst Vita Andreasen leder pilgrimsvandring fra Føns gamle Middelalderkirke gennem grevindeskoven til Husby Kirke. Husk at organisere returtransport.

Super underholdende arrangement i Brenderup 

QR skattejagt for børnefamilier torsdag. Topengagerede lokale Brenderuppere tager børn og deres familier med på QR skattejagt i byen. Det eneste man skal komme med er en mobil, der kan læse QR koder. Der er kaffe, te og saft bagefter!

Idyllisk vandretur og drabelige historier 

Guidet vandring ved Fyllested Mølle og Kærsgaard Gods om søndag. Turen går fra Fyllested Mølle, bag om Brenderup Kirke, forbi og om bag Kærsgaard Gods hovedbygning og ind i Kærsgaard Transportmuseum hvor I ser den fantastiske samling af hestevogne. Samme dag afholder Fyens Køreselskab desuden landsstævne på Kærsgaard Gods så der bliver masser at opleve og se på.

Landsstævne på Kærsgaard Gods 

Hele weekenden af holder Fyens Køreselskab landsstævne på Kærsgaard Gods, så der er mange oplevelser ved Morten Korch museet den weekend.

Deltag i morgen Qigong, se køer og kunst samtidig, ta’ på den anden pilgrimsvandring og lave sjove kreative aktiviteter i uge 28. 

Morgen Qigong

Mandag morgen i uge 28 starter første session i Smag og Oplevs nye tiltag: Morgen Qigong ved Varbjerg strand. Lis Meng indbyder alle til en livgivende og smuk oplevelse for krop og sjæl.

Mød landmand Søren Hvelplund og hans 250 røde malkekøer på Mosegården

Tirsdag er det muligt at besøge og høre om hvordan det er at drive landbrug i dag og besøge gårdens kunstgalleri.

Ta’ på pilgrimsvandring 

Onsdag er der pilgrimsvandring fra Føns Kirke til Ørslev kirke. Husk selv at sørge for returtransporten.

Aktivitetsoversigt og deltagelse i aktiviteterne

Der findes en total oversigt over aktiviteterne i dette link. Her kan du også tilmelde dig de enkelte aktiviteter.

Det er nødvendigt at tilmelde sig til de enkelte aktiviteter

Tilmelding kan også foregå ved at kontakte enten Merethe Juul Thysen 20285668, Karen Elberg 61601104 eller sende en mail til mail@smagogoplev.dk med navn, telefonnr. og antal.

Download vores katalog på hjemmesiden

Hvis du ikke allerede har fundet vores katalog i Middelfartegnen – kan du downloade det på vores hjemmeside i dette link

Yderligere oplysninger 

Se mere på vores hjemmeside www.smagogoplev.dk eller www.facebook.com@smagogoplev.dk

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook