Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

En kulturhistorisk vandring fra Asperup til Kærby

Dreng med hundPressemeddelelse d. 29. juli 2016

Den Nordvestfynske Skulptursti er under fortsat udvikling.

Endnu en skulptur er opstillet på Den Nordvestfynske Skulptursti i Asperup. Skulpturen hedder ’Dreng med hund’, og er lavet af den norske kunstner Per Ung i 1966.

’Dreng med hund’ blev skænket af Albani Fonden i 1970, og havde sin plads ved Middelfart Rådhus, men har nu fået lov at blive deponeret på Den Nordvestfynske Skulptursti i Asperup.

Det er Arbejdsgruppen for Kulturel Udvikling i Asperup og Roerslev sogne der i samarbejde med kommunen, og ved hjælp af kunstnerne Steffan Herrik og Birgitte Thorlacius, har fundet skulpturens nuværende plads.

Arbejdsgruppen er meget taknemlig for at kunne vise den til publikum.

N.B. Arbejdsgruppen indbyder alle til en vandretur langs Kærbyvej søndag den 7. august kl. 15.00. En kulturhistorisk vandring fra Asperup til Kærby (2,6 km).

Turen starter på Den Nordvestfynske Skulptursti (Byvejen/Kærbyvej i Asperup) og ender hos kunstneren Birgitte Thorlacius, Kærbyvej 20. Der ville blive fortalt historier undervejs. Hør om livet, arbejde, kunst og kultur fra fortiden og nutiden langs Kærbyvej. Tilmelding er ikke nødvendig, duk bare op!

Mange hilsner,

Arbejdsgruppen for Kulturel Udvikling i Asperup og Roerslev Sogne
(Arbejdsgruppen kan kontaktes via mail: c.beelaerts@live.dk)

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook