Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

De Fine Mænd og underholdning

de fine mænd 004De Fine Mænd.
Menighedsrådet og Roerslev-Blanke Forsamlingshus slog dørerne op til en dejlig aften i forsamlingshuset fredag den 06.02.2015 kl 18.30.
De Fine Mænd stod for maden, gruppen består af 6 mænd, som øver og hygger sig til årets begivenhed, “hvilken menu skal vi lave”. 

de fine mænd 001.2I år var en særlig bedrift for fire af dem. De havde 20 års jubilæum, som blev markeret med en lille erkendtlighed fra husets side, vi synes, det er godt gået af disse friske pensionister.

 


de fine mænd 007Menuen var i år igen lige så velsmagende som altid.
Forret: små stykker brød med skaldyrssalat og en sydlandsk inspireret salat med pølse, løg og hvidløg, og som Jørgen sagde “vi skulle vende os til smagen af hvidløg og rosmarin, som også indgik i hovedretten, så vi kunne lige så godt vende os til det”.
Hovedretten: steg marineret i bl.a. rosmarin dertil rosenkålsalat og smørstegte små kartofler med rosmarin og sauce IKKE sovs.
Dessert: kaffe med chokoladelagkage.
de fine mænd 009Menighedsrådet havde sørget for underholdning fra første minut, det var ingen ringere end Palle Krabbe.
Han kunne få alle med fra de unge på 50 til de ældre på 80+. Med sang og fortællinger fra sit eget liv, forældrenes og børn og børnebørn fik vi fortællinger om, en masse sange blev flettet ind og alt blev givet i et dejligt humør og smil, samt en god del humor med i det.

de fine mænd 008Alt i alt en rigtig dejlig aften, og vi glæder os allerede til næste år, for hvad har de så fundet frem af gemmerne, både hvad angår menu og underholdning.
TUSIND TAK TIL DE FINE MÆND, MENIGHEDSRÅDET OG ROERSLEV-BLANKE FORSAMLINGSHUS.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook