Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Corona skubber til BAMOK-koncerten med The Boss – Tribute to Springsteen

Kampen for at få bugt med COVID-19 tvinger musikforeningen BAMOK til at udskyde den forestående koncert med Bruce Springsteen-kopierne The Boss – Tribute to Springsteen. Tanken var ellers at blænde op for koncerten 12. marts som et rungende brag af en forårsbebuder. Men corona-pandemien får arrangørerne til at trække stikket og udskyde koncerten til den 25. september.

“Selv om vi mere end nogensinde længes efter at fylde Multisalen ved Båring Skole med musik og glade publikummer, så må vi se i øjnene, at det ikke er realistisk at gennemføre en koncert af den karakter om to måneder,” siger BAMOK-formand Jesper Ulriksen.

Foreningen har drøftet muligheden for at afvikle koncerten med et reduceret publikum bænket på stole med behørig afstand. Og det kommer ikke til at ske.

“Bruce Springsteens musik appellerer til at give den gas i en fyldt sal med nærkontakt på gulvet foran scenen. Så vi har aftalt med musikerne at udskyde koncerten til der er fri bane til et brag af en fest. Det trænger vi vist alle til,” siger Jesper Ulriksen.

Koncerten med The Boss – Tribute to Springsteen afvikles 25. september klokken 20:30 i Multisalen ved Båring Skole. Dørene åbnes klokken 19:00.

Billetter til den oprindelige koncert gælder til den ny dato.
Læs mere om billetter på www.bamok.dk

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook