Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Brandvarm blues sælger i Båring

Prisvindende blues trækker trofaste musikelskere til Båring. 

1-Photo by Robert Lemm (1)-2Godt en måned inden det prisvindende blues-navn Thorbjørn Risager & The Black Tornado fredag den 2. oktober fylder Multisalen ved Båring Skole med en svedig blanding af rock, blues og soul, tyder det foreløbige billetsalg på, at musikforeningen BAMOK endnu en gang formår at skabe trængsel på spillestedet. 
Det oplyser foreningens ansvarlige for booking og billetter, Knud Bentholm: 
For en uges tid siden rundede vi 200 solgte billetter. Sædvanen tro har mange af vores medlemmer været hurtigt ude. De ved af bitter erfaring, at det er risikabelt at vente for længe med at købe billetterne, fordi BAMOKs koncerter meget ofte er udsolgte. Men vi mærker også, at Thorbjørn Risager er et varmt navn på den danske blues-scene. Vi sælger også en del billetter udenfor Fyn, siger Knud Bentholm.

 
Han vurderer, at tiltrækningskraften skyldes bluesbandets status som et af Danmarks førende indenfor blues-genren. Efter mere end et årti i hinandens selskab har Thorbjørn Risager & The Black Tornado udgivet otte albums, turneret Danmark og Europa tyndt og vundet hele to priser ved Danish Musik Award.

Thorbjørn Risager stiller med et stærkt og sammenspillet hold på i alt otte musikere. Så der bliver trængsel både på scenen og i salen, når Thorbjørn Risager & The Black Tornado blæser til blues i Båring fredag den 2. oktober.

Billetter sælges på www.bamok.dk og i Dagli’Brugsen i Asperup.
Normalpris: 175 kr. inklusiv gebyr.
Medlemsbilletter til 150 kr. inklusiv gebyr kan købes på www.bamok.dk

1-ThorbjornRisager

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook