Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Vil du give et lille bidrag til opstilling af stenskulpturer langs Kærbyvej i Asperup

Matrikel 47C langs Kærbyvej i Asperup

Projektet fattes penge og håber derfor på at lokale borgere vil være med til at give et lille bidrag til projektet – forskønnelse af Båring-Asperup med en kultursti.

Sidste år blev der indgået en aftale mellem Arbejdsgruppen for Kulturel Udvikling og kunstneren Birgitte Thorlacius, om at opstille skulpturer på den planlagte skulptursti langs Kærbyvej. Skulpturerne er lavet af den lokale billedkunstner Frede Troelsen, der desværre døde i sommeren 2014.
Et bidrag, små som store, til at dække udgifterne til fragt og placering af skulpturerne, er velkomne. I alt bliver udgiften ca. kr. 15.000. 
Bidrag kan indbetales på vores konto i
NORDEA Bank: Reg.-nr.: 5870 Konto-nr.: 07 48 63 15 50.

skulptureTil alle i Asperup og Roerslev sogne

Asperup, 8. marts 2016

Emne: Bidrag til opstilling af stenskulpturer langs Kærbyvej i Asperup

Vi bor i en dejlig del af Danmark, i Asperup og Roerslev sogne på Vestfyn. Vi har velfungerede og aktive foreninger, skole, daginstitution, efterskole, Dagli’Brugs osv. Beboerne gør en stor indsats for at sikre en positiv udvikling af vore sogne.

En gruppe under vores Lokaludvalg: Arbejdsgruppen for Kulturel Udvikling, arbejder målrettet på at få mulighed for at synliggøre mere kunst i det åbne rum. Der er indgået en aftale med Middelfart kommune, der giver lov til at omdanne et stort grønt græsareal (8118 m2) langs Kærbyvej i Asperup til skulptursti.

Skulpturstien vil betyde et mere attraktivt område for beboerne og besøgende. Det vil inspirere folk (beboere/skoleelever/turister) til at interessere sig for kunst, og bidrage til det gode liv i Asperup og Roerslev sogne. Det vil være et stort aktiv for alle.

Sidste år blev der indgået en aftale mellem arbejdsgruppen og kunstneren Birgitte Thorlacius, om at opstille skulpturer lavet af den lokale billedkunstner Frede Troelsen, der desværre døde i sommeren 2014.

Der er tale om 8-12 stenskulpturer (store og små), der skal fragtes og placeres med kranvogn.

Vi vil være taknemmelige, hvis alle vil bidrage med en donation små som store, til at dække udgifterne til fragt og placering af skulpturerne. I alt bliver udgiften ca. kr. 15.000.

Vores vision er at etablere en spændende skulptursti med markante kunstværker af en lokal kunstner.
Bidrag kan indbetales på vores konto i NORDEA Bank: Reg.-nr.: 5870 Konto-nr.: 07 48 63 15 50.

For flere informationer kan Arbejdsgruppen for Kulturel Udvikling kontaktes via Christine Beelaerts, Kirkestræde 3, 5466 Asperup, Tlf.: 21 96 9423, E-mail: c.beelaerts@live.dk.

Med venlig hilsen,
Rasmus Enemærke
Formand, Baaring Banke Lokaludvalg
Skyttevej 2
5466 Asperup
Tlf.: 86 74 02 00 / 27 51 57 16
E-mail: formand@baaringbanke.dk

 

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook