Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Barndomserindringer fra 50erne i Baaring

LykkegaardAf Jette Claudi Heller

Mine børn mener, at jeg har levet meget, meget længe. Det forstår jeg godt, da jeg lige har set sognefilmene fra Asperup og Roerslev. Jeg blev født på Båring Lykkegård i 1950 som nr. 3 i søskendeflokken. På det tidspunkt boede der på gården: mine forældre, Bodil og Carl Christian Lassen, mine 2 søskende, Bent og Lone, farmor og farfar, Anna og Bent Lassen, fodermesterfamilien, 2 karle og 1 ung pige, ja, der var liv på landet. Et landbrug kunne brødføde alle disse mennesker. Jeg blev passet hjemme, til jeg skulle i 1. klasse i april 1958. Dengang begyndte skoleåret på landet 1. april.

Læs mere

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook