Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Båring – den første landsby i Danmark med stor, samlet kommunikationsløsning

P R E S S E M E D D E L S E

båringnytMed Landdistrikternes Hus’ udsagn i ryggen kan Båring og omegn bryste sig af at være længst fremme i lokal kommunikation. Samlet Internet-løsning, som forener alle foreninger og institutioner, har via integreret med Facebook direkte adgang til de lokale borgere med realtids-nyheder samt nyhedsbreve. Foruden massive lokale kræfter er Middelfart Kommune og LAG også part i løsningen. Løsningen indvies ved storskærmen i Asperup Dagli’ Brugs d. 2/4 kl. 14-17. Kom og få en præsentation!

lykkedes det, løsningen står klar til indvielse. Efter mere end 1 års forarbejde kan den lokale forening, Lokal Kommunikation, nu præsentere løsningen, som lokalområdet længe har higet efter:

  • Fælles løsning for alle beboere, foreninger og institutioner
  • Samlet kalender, hvori alle aktiviteter kan findes og koordineres
  • Samlet strøm af nyheder på tværs af disse
  • Automatiske nyhedsbreve
  • Leveret i lommen til beboerne via Facebook
  • Også rettet mod potentielle tilflyttere og turister
  • Storskærm i Dagli’ Brugsen til forbipasserende og de, der ikke er på nettet.

Det enestående er, at alle foreninger – med ganske få undtagelser – er blevet enige om at anvende samme løsning, hvormed vi dels opnår mulighed for en koordineret informationskanal dels stordriftsfordele herunder at områdets foreninger kan dele og udnytte fælles kompetencer i anvendelse af hjemmeside mv. Potentielle tilflyttere og turister har også hver fået sin indgang til løsningen, fordi vi ønsker at invitere dem til Båring-området og tage godt imod dem.

Lokal KommunikationIngen aprilsnar. Projektet er forankret i lokallivet via foreningen, Båring Nyt, hvori de lokale foreninger alle hver kan have en repræsentant. Foreningen holder stiftende generalforsamling i nærmeste fremtid. Lokal Kommunikation, der er en gruppe med 6 lokale borgere opstået ud af det lokale arbejde om at få skabt en udviklingsplan. De fungerer pt. som BåringNyts redaktion.

Med storskærmen i Asperup Dagli’ Brugs, der er sponsoreret af de lokale foreninger, Bamok, BGF og Lokaludvalget, tilgodeser vi den del af lokalbefolkningen, der ikke anvender Internettet og Facebook. De har med storskærmen så at sige fået en moderne, lokal lysavis.

For flere oplysninger, kontakt formand for Lokal Kommunikation Helge Møller Madsen på tlf. 2025 9594 eller på mail, post@BaaringNyt.dk eller HelgeMM@gmail.com

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook