Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Barbara Moleko til 10-års koncert i BAMOK

barbara#1Der er lagt op til en musikalsk magtdemonstration, når en af landets hotteste soul-sangere gæster BAMOKs scene i Båring lørdag den 14. maj 2016. 

På plakaten er Barbara Moleko, der turnerer i 2016 på en bølge af succes efter et hedt 2015. Her udgav hun karrierens andet album ’Bapsz’, hun placerede sig som en af de mest spillede danske kunstner i dansk radio, hun deltog i TV2-programmet “Toppen af Poppen” og spillede den ene udsolgte solokoncert efter den anden.

Det er med andre ord en brandvarm dame, der kommer til Båring med en cocktail mixet af soul og dansk visetradition. Den farverige hitmagerske trådte for alvor ind på scenen i 2012, hvor hun brød igennem lydmuren til både publikum og anmeldere med hittet “Dum for dig”. 

Siden gennembruddet har Barbara Moleko været en eftertragtet dame i mange sammenhænge – blandt andet i en stribe store tv-shows, herunder MGP, Zulu Awards og Dronningens 75-års fødselsdag.

Derfor er det en stolt og tilfreds BAMOK-formand, der præsenterer forårets koncert.
– Vi har gjort os umage for at finde et godt navn, så vi med stil markerer, at det er ti år siden første koncert i BAMOK. Dengang i 2006 var Everybody’s Talking på plakaten. Det var et brag af en koncert, og vi synes selv, at det er lykkedes os ganske godt at holde et højt musikalsk niveau. I hvert fald har vi så godt som hver eneste gang haft udsolgt til vores koncerter, siger Jesper Ulriksen, formand i den nordvestfynske musikforening.

Publikum kommer på flere måder til at mærke, at der er tale om en fødselsdagskoncert. BAMOK har tradition for at diske op med overraskelser til deres gæster. Således også til koncerten den 14. maj 2016.
Formanden vil ikke afsløre, hvad der konkret er planlagt. Men han opfordrer til, at publikum forbereder sig på en stor koncertoplevelse efterfulgt af et brag af en fødselsdagsfest, hvor barerne er bemandet med Danmarks gavmildeste bartendere.  

Så BAMOK forudser, at der bliver ekstraordinær rift om billetterne, når salget skydes i gang i starten af det nye år.

Medlemmer af BAMOK har forkøbsret og adgang til billetter til særpris. Salget til medlemmer indledes 3. januar 2016. Alle andre kan købe billetter fra 11. januar. 

Billetpris: 250 kr. Medlemspris: 225 kr. 

Medlemskaber for 2016 kan fornyes eller nytegnes på www.bamok.dk

Billetter købes på www.bamok.dk og fra 11. januar også i Dagli’Brugsen Asperup. 

Se videoklip med Barbara Moleko her: 

https://www.youtube.com/watch?v=Wv6LinxfzfM

https://www.youtube.com/watch?v=NKzK-d5NVYE

https://www.youtube.com/watch?v=OQtjVuNiCG0

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook