Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Bamok og Magtens Korridorer fik loftet til at lette i Bårings Multisal

Bamok 2015 - Magtens KorrodorerKorridorerne leverede lyd, lys og lir!

[Fra Bamoks FB side]

Magtens Korridorer indgik en svedig alliance med et publikum, der sugede ølvognen tom i Båring.

[Dette skrev Fyens.dk]

Med et lydtryk, der testede fugerne mellem betonelementerne i Multisalen ved Båring Skole, cementerede Magtens Korridorer lørdag aften, at bandet i øjeblikket er leveringsdygtig i Danmarks suverænt svedigste rockkoncerter.
Med et flyvende tilløb på ”Snot og Ild” efterfulgt af et brølende smukt ”Lorteparforhold” var salen solgt: Johan Olsen og hans drengede legekammerater havde de små 500 gæster på krogen. Og sammen tog de ud på halvanden times tour under ”Sorte Stråler” ad ”Milan Allé” og forbi en akustisk udgave af ”Nordhavn”, inden ”Kom og Mærk” signalerede, at en tur med højt indhold af lys, lyd og lir var ved at nærme sig endestationen med et ekstra ekstranummer ”Tæppet”.
Med koncerten forløstes en gammel drøm for musikforeningen BAMOK. Koncertarrangørerne har i flere år jagtet Magtens Korridorer med et mål om at kunne sætte bandet på plakaten, inden foreningens ti års jubilæum i foråret 2016.
Så det var en tilfreds formand for BAMOK, der søndag formiddag kunne gøre en foreløbig status oven på en lørdag aften, hvor publikums evne til at give den gas blev manifesteret med et imponerende energi-niveau og en opsigtsvækkende tørst.
– Gæsterne gav den god gas i barene, der var udvidet for at undgå flaskehals-problemer. Kort inden lukketid blev vi faktisk tørlagt for øl. Og det selv om vi med flere end 50 kasser Albani i ølvognen havde købt ekstra forsyninger hjem, siger BAMOK-formand Jesper Ulriksen.
Han fortæller, at regnskabet efter Magtens Korridorer endnu ikke er gjort endeligt op. Men at der er lavet omsætningsrekord i barene, er han ikke i tvivl om.
– Vi er på den gode side af vores hidtidige rekord, så det var ikke bare på scenen, der blev gået grundigt til den, siger Jesper Ulriksen med en venlig hilsen til BAMOKS energiske og tørstige publikum.
Den økonomiske bundlinje efter en lørdag med lyd, lys og lir forventer BAMOK at kende til foreningens generalforsamling. Den finder sted torsdag den 19. marts på Båring Skole.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook