Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

BAMOK er en ti-årig i topform


BAMOKlogoEfter ti år som koncertarrangør i Båring er musikforeningen BAMOK i topform. Sådan blev hovedkonklusionen på foreningens generalforsamling 17. marts på Båring Skole. 
Formand Jesper Ulriksen byggede sin beretning op omkring foreningens tradition for at skabe udsolgte koncerter – en tradition, der blev fastholdt i 2015, hvor foreningen entrerede med det hidtil største navn på plakaten.

– Vi er en del i bestyrelsen, der har været særligt glade for at kunne præsentere en rigtig rockkoncert. Og det leverede Magtens Korridorer, sagde formanden om forårets koncert, hvor billetterne blev revet væk på rekordtid og medlemstallet steg markant.

Netop succeskoncerten med Magtens Korridorer var også den direkte årsag til, at foreningen kom ud af 2015 med et kalkuleret underskud. Efter årets to koncerter landede foreningens årsregnskab på 6000 kroner i underskud. Men det røde tal giver ikke bestyrelsen søvnløse nætter. BAMOK kom ud af 2015 med en formue på 77.500 kroner. 
Så det var en optimistisk formand, der skuede frem mod den kommende koncert med Barbara Moleko i maj. Koncerten er udsolgt og vidner dermed om en forening, der holder traditionen i hævd og er trimmet til at markere ti-året for den første koncert i Multisalen ved Båring Skole.

Samme topform holder støtteforeningen BAMOK Backstage, der gennemførte sin generalforsamling i slipstrømmen af BAMOKs. 
Backstage-formand Knud Bentholm kunne berette om et 2015, der bød på et vellykket samarbejde med BAMOK om afviklingen af koncerten med Thorbjørn Risager And the Black Tornado. Håndteringen af billetsalget til koncerten gav et overskud til BAMOK Backstage på 13.000 kroner. Samlet er støtteforeningens formue nu på små 25.000 kroner. 
En del af formuen er øremærket almennyttige projekter i lokalområdet. Blandt andet har støtteforeningen netop hjulpet det nye koncertinitiativ Heim; ligesom der er givet tilsagn om kontant støtte til genetablering af en boldbane i Bårings nyindrettede skolegård.

BAMOKs generalforsamlinger gav genvalg til Jesper Ulriksen og Rasmus Enemærke i bestyrelsen. Morten Oscar Alexandersen blev genvalgt som suppleant. 
Til BAMOK Backstages bestyrelse var der genvalg til Lone Bentholm, Louise Ulriksen, Rasmus Enemærke og Poul Kjærgaard.

Bamok-002

BAMOKs bestyrelse, 2016

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook