Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

BAMOK byder op til fri fredagsbar med levende musik

Den nyetablerede læringshave ved Båring Børneunivers danner rammen om en eftermiddag og aften, hvor musikforeningen BAMOK markerer, at den mørke tids nedlukning ligger bagude og sommerens muligheder venter forude.

Fredag den 11. juni præsenterer foreningen open air livemusik med de lokale helte Spejlguitar suppleret med fri fredagsbar med fadøl og gin-tonic til de voksne. Til børnene er der sørget for popcorn og sodavand. Båring Legepladsforening serverer kage med kaffe, og Dagli’Brugsen  Asperup sælger lækkerier fra grillen.

Vinteren har været ekstra lang i år, og i BAMOK længes vi efter at levere levende musik og fællesskab. Derfor triller vi baren udenfor og åbner for hanerne til en hyggelig fredagsbar, siger formand for BAMOK, Jesper Ulriksen.
Han glæder sig over, at der er opbakning til arrangementet fra mange fronter – nemlig Dagli’Brugsen Asperup, den lokale legepladsforening og Båring Børneunivers. Den brede opbakning er helt i Bårings ånd, og den vidner om, at vi er mange, som glæder os over, at vi nærmer os normale tilstande, så vi igen kan mødes og dyrke det lokale fællesskab.

Fredagsbaren åbner klokken 16.00 og lukker igen klokken 20.00.
Alle er velkomne i læringshaven, når blot de medbringer et gyldigt coronapas og bærer mundbind.

Arrangementet er støttet af BAMOK Backstage og Middelfart Kommune i samarbejde med Brobygning Middelfart.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook