Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

ALSANG i Båring Asperup

I næste uge er der ALSANG uge og hele landet kommer til at summe af fællessang – Det vil Baaring Efterskole gerne støtte, så du kan være med lige her i Båring!

Til alsangsstævnerne under 2. Verdenskrig havde man ofte lokale kor og ensembler til at synge og spille for, så kom og vær med til at fejre frihed, fremtid & fællessang i aftenskumringen på Skulpturstien med ALSANG i BÅRING onsdag d. 1. september 2021.

Kl. 19.00
Fakkeloptog fra Baaring Efterskole gennem byen – kom og vær med!
Kl. 19.30
Fællessang på Skulpturstien v. Louise Støjberg og Ronnie Flyvbjerg Olesen – vi glæder os til at synge med dig!

Louise Støjberg og Ronnie Flyvbjerg Olesen har spillet og lavet workshops sammen, igennem de sidste 20 år, i mange forskellige sammenhænge. De havde bla Efterskolekoret ved DGI´s landsstævne i Esbjerg, hvor koret rummede 4000 efterskoleelever under afslutningsceremonien, og så har de også stået sammen på scenen mange somre i Mariehaven under optagelserne af “Sommersang i Mariehaven”, hvor Louise var korsanger og Ronnie er kapelmester. Ronnie Flyvbjerg Olesen er udover at være kapelmester i Mariehaven også kapelmester for Birthe Kjær, og har sideløbende et virke som foredragsholder, arrangør og akkompagnatør.
Louise Støjberg er sanger og lokalt bosat, hun synger til dagligt bla i visetrioen Zenobia og i duoen “Louise Støjberg – Martin Rauff duo” (LSMR).
Vi glæder os til at synge sammen med dig!
Kærlig hilsen.
Baaring Efterskole

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook