Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Musik & Brunch – Susanne Arnesen

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
05/11/2022
10:00 - 12:00

Lokation
Baaring Efterskole

Kategorier


Oplev intim livemusik imens du nyder din lørdag formiddag med hyggelig brunch – Denne gang med den norske sangerinde Susanne Arnesen og bandet Synjadrag.

 

Baaring Efterskole vil her i efteråret gerne invitere til et, for os, helt nyt koncertformat – 2 lørdag formiddage i efteråret, den 17/9 og den 5/11, byder skolen gæster indenfor til koncert og morgenmad, under overskriften Musik & Brunch.
Glæd jer til sprøde hapsere, lækre klassikere og sublimt brød lavet af vores dygtige kokke og gastronomihold.

Køb billet á 175,- her:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/kmiu9p5tux eller på kontoret i skolens åbningstid.

Susanne Arnesen udgav sit første visealbum med bandet Synnjadrag i 2006. Siden den gang er det blevet til mange album, koncerter, festivaler og opsætninger i både Norge og Danmark. I 2017 blev albumet “Drømmene forsvinner i november ” udgivet, men nu i Arnesens eget navn. Det er med stor entusiasme at hun nu præsenterer en fornyet gruppe med Ask Nørholm på guitar og Håkon Berre og Jesper Dyhre Nielsen på trommer og bas, som har været med siden den aller første koncert i 2005! Det bliver en glæde at præsentere gamle sange i nye klæder og helt nyt materiale!

Arrangementerne foregår fra klokken 10-12. Der serveres en lækker brunch med drikkevarer, hvorefter der er koncert i ca. 1 time. Billetprisen er 175 kroner, og inkluderer både koncert og bespisning.

Vi håber at se rigtig mange til en fremragende koncert i efteråret

Kærlig hilsen
Baaring Efterskole

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev