Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Musik & Brunch – Kajsa Vala

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
16/03/2024
10:00 - 12:00

Lokation
Baaring Efterskole

Kategorier


Musik og Brunch er over de seneste år blevet etableret som et hyggeligt, tilbagevendende formiddags-arrangement på Baaring Efterskole. God musik og lækker mad sætter stemningen på nogle rigtig fine formiddage med gæster fra nær og fjern.
Vi har fornøjelsen af denne gang, at præsentere en af Danmarks fineste sangskrivere, sangere og musikere indenfor americana-genren; Kajsa Vala. Kajsa har etableret sig med sin egen velafstemte blanding af skandinavisk og amerikansk sangskrivningstradition. Hun er en fremragende instrumentalist, hvad end hun spiller akustisk guitar, dobro eller elguitar, og kommer den 16. Marts til at levere en intim solokoncert for vores gæster.
Glæd jer til en hel unik koncertoplevelse, sprøde hapsere, lækre klassikere og sublimt brød lavet af vores dygtige kokke, når Baaring Efterskole igen inviterer gæster indenfor til vores populære koncerter med morgenmad: Musik & Brunch!
Køb billet á 195,- her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/kqzgrifq3y
eller på kontoret i skolens åbningstid.
Koncerten foregår fra klokken 10-12. Der serveres en lækker brunch med kaffe, te, vand og juice hvorefter der er koncert i ca. 1 time. Billetprisen på 195 kroner inkluderer både koncert og bespisning. Øl og bitter kan tilkøbes. Obs: Hvis du er vegetar eller veganer, så giv kontoret besked med specifikke navne på mail@baaringefterskole.dk, så får du/I selvfølgelig grøn mad!
Kh
Alle os på Baaring Efterskole
Andre arrangementer på Baaring Efterskole:
– Lørdag d. 13. januar 2024 kl. 19.00: Musik & Dinner med Rauff & Nørholm Band

– Lørdag d. 16. marts 2024 kl. 10-12: Musik & Brunch med Kajsa Vala solo

Køb billetter til disse på denne arrangementsliste 🙂
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM7474
Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook