Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

HEIM Sommerkoncert 2017

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
29/06/2017
19:00 - 22:00

Lokation
Asperup

Kategorier


EBB & FLOW i Båring

HEIM har fået fat i soul-pop trioen Ebb & Flow, som kommer forbi Båring på deres Europa tour. HEIM indbyder derfor til sommerkoncert på Kirkestræde 5, 5466 Asperup.

Ebb & Flow – soulet poptrio med base i Los Angeles – tager i foråret og sommeren 2017 på endnu en international turné. Bandet har et spritnyt album på vej og en imponerende liste af koncerter planlagt i Israel og 7 europæiske lande. De tre musikere insisterer på fortsat at skubbe sig selv længere ud på kanten. Deres “Edge Of The World Tour” indeholder en blanding af de intimkoncerter, som gruppen er særligt kendt for, og større, offentlige shows, hvor folkekor er inviteret med på scenen.

En særlig forbindelse
Ebb & Flow’s medlemmer, Gabby Gordon, Ronen Gordon, og Morten Kjær, er stolte af deres musikalske projekt. De er kendte for deres iørefaldende sange, hypnotiserende vokaler, en groovy “rygrad” af trommer, percussion og synthesizers, personlige historier og godt humør på scenen og, vigtigst af alt, en autentisk kontakt med deres publikum. Lytterne inddrages aktivt i koncerten gennem fællessang og indspilning af lyde, som inkorporeres live ved hjælp af en laptop. Måske er det denne særlige forbindelse, som har inspireret private værter over hele verden til at invitere (og geninvitere) trioen og dermed bidraget til, at bandets popularitet vokser støt på tre kontinenter.

Supported by Nordstemt

– Et dansk/færøsk vokalensemble
Vokalensemblet Nordstemt hører til på Vestfyn nær Middelfart og består af 12 ambitiøse kvindelige sangere, fra Danmark og Færøerne, som elsker at synge. Vores ophav er med til at danne rammen om ensemblets musikalske udtryk, der har rødder i vores fælles nordiske musiktradition.

 

Stemt i nordiske toner fra råt til smukt og dragende

Nordstemt er med andre ord “stemt” i nordiske toner og vi synger udelukkende musik af nordiske kunstnere. Repertoiret spænder bredt indenfor den nordiske musik og sangene vi synger, er alle særligt udvalgt, fordi de indeholder en udpræget nordisk “vibe”.Nordstemt synger rå og ubarmhjertige folkeviser, smukke og dragende årstidssalmer og hjertenskærende, velklingende og fængende pop, der tilsammen viser alsidigheden i nordisk musik.Alle sange vi synger, er originale og er arrangeret af gruppens dirigent Tina Rassing. For Nordstemt skal sangene give mening og de skal synges med lige dele passion, intention, respekt og hjerte.

Billetsalg
Billetter kan købes her på vores hjemmeside www.heim-event.dk eller i Dagli’Brugsen i Asperup.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev