Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

HEIM Huskoncerter 2019

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
02/02/2019
18:30 - 23:30

Lokation
Udlevering af armbånd

Kategorier


Lørdag den 2. februar afholdes HEIM huskoncerter for tredie år i træk. Koncerterne holdes som sædvanligt hjemme i folks dagligstuer – og som sidst med tre koncerter på samme aften, afsluttende med et after party for alle, hvor lokale Zoolife vil stå for musikken.

Lena Anderssen er blevet kaldt skræmmende ærlig og en dybfølt, poetisk melankoliker. Der er ingen tvivl om, at hun skriver sange fra de inderste sider af sig selv. Lena er historiefortæller, og den nødvendighed og tyngde, der gennemsyrer hendes tekster, komplimenteres på smukkeste vis i let tilgængelige melodier og lækre, håndspillede indie-pop produktioner. Resultatet er sange, der har fundet vej til hjerterne hos fans over hele verden, og til amerikanske serier som Scrubs, Fecility og Nikita.

 

Pernille Rosendahl er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers.

 

 

Bo Evers sange har begået sig i mange meget forskellige konstellationer. I Chief 1’s radiohit-produktioner, i sigøjner-svingende live-versioner i selskab med Gypsy Vendetta på indtil videre fire Danmarksture og i et bredere lydbillede i selskab med den akustiske kvintet Modspil. Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene dog alle fra samme sted: Når Bo Evers sidder alene med sin guitar.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook