Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

2 x Musik & Brunch + 1 Musik & Dinner!

Kære Alle,

Vi er glade for at kunne præsentere et fantastisk flot musikprogram i skoleåret 23/24 – billetterne er nu til salg og vi håber på at se mange af jer i efterskolens dejlige lokaler.

Musik og Brunch er over de seneste år blevet etableret som et hyggeligt, tilbagevendende formiddags-arrangement på Baaring Efterskole. God musik og lækker mad sætter stemningen på nogle rigtig fine formiddage med gæster fra nær og fjern.

D. 4. nov. har vi fornøjelsen af, at præsentere en af danmarks største blueslegender, Kenn Lending og D. 16. marts kommer en af Danmarks fineste sangskrivere, sangere og musikere indenfor americana-genren; Kajsa Vala og synger for os.

Som noget nyt prøver vi nu også at byde indenfor til en skøn 3-retters nytårsmenu og en velkomstdrink, efterfulgt af en god koncert. Vi kalder det Musik og Dinner – Det er d. 13. januar.
Musikken vi præsenterer er med Ask Nørholm og Martin Rauff i front; de to har samlet et hold af dygtige musikere til en kun-denne-aften-koncertoplevelse, der tager afsæt i håndspillet pop og rock – Vi ved at nytårskurene på Højskolen før har været en lang tradition og det prøver vi hermed at genbesøge.
Læs endelig mere om de forskellige begivenheder i BaaringNyt-kalenderen!
Du kan købe billetter til alle arrangementerne ved at følge nedenstående LINK:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM7474
eller du kan købe dem på kontoret i skolens åbningstid.
Mange hilsner fra
Alle os på Baaring Efterskole
Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook