Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Musik & Dinner – Rauff & Nørholm Band

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
13/01/2024
19:00 - 23:45

Lokation
Baaring Efterskole

Kategorier


Musik og Brunch er over de seneste år blevet etableret som et hyggeligt, tilbagevendende arrangement på Baaring Efterskole, og nu prøver vi at byde indenfor til en skøn 3-retters nytårsmenu og en velkomstdrink, efterfulgt af en god koncert. Vi kalder det Musik og Dinner.
Musikken vi præsenterer er med Ask Nørholm og Martin Rauff i front; de to har samlet et hold af dygtige musikere til en kun-denne-aften-koncertoplevelse, der tager afsæt i håndspillet pop og rock, og lover godt for både danseskoene og hjertevarmen. Vi er glade for at kunne byde ind til en aften der vil gå i rette med vintermørket, og, bevæbnet med god mad og drikke, varm lyd og hyggelig stemning, skabe et fælles lys ved midvintertid.
Nytårskurene på højskolen har været en lang tradition, som vi hermed prøver at genbesøge; glæd jer til en lun aften i vinterkulden, med lækker mad og sange fra øverste hylde, og vel mødt til musik og dinner den 13. Januar 2024.
Køb billet á 295,- her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9ikj9z95qh
eller på kontoret i skolens åbningstid.
Musik & Dinner starter kl. 19.00 og slutter kl. 23.30. Billetprisen på 295 kroner inkluderer en velkomstdrink, lækker 3-retters gourmetmenu, koncert med levende musik og snacks og selvfølgelig masser af hygge, godt selskab og finurlige historier. Vin, øl, vand, og drinks købes i baren. Obs: Hvis du er vegetar eller veganer, så giv kontoret besked med specifikke navne på mail@baaringefterskole.dk, så får du/I selvfølgelig grøn mad!
Kh
Alle os på Baaring Efterskole
Andre arrangementer på Baaring Efterskole:
– Lørdag d. 4. nov. 2023 kl. 10-12: Musik & Brunch med Kenn Lending solo
– Lørdag d. 16. marts 2024 kl. 10-12: Musik & Brunch med Kajsa Vala solo

Køb billetter til disse på denne arrangementsliste 🙂
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM7474
Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook