Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

Matador i ord og toner

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
23/02/2023
18:00 - 22:00

Lokation
Asperup Sognehus

Kategorier


Torsdag den 23. februar kl. 18.00. Pris 100 kr.

Denne aften bevæger vi os ind i TV-serien Matadors verden. Vi starter med at spise smørrebrød i bedste restaurant Postgaarden-stil, og bagefter skal vi nyde tidens toner med den midtjyske duo Toner af Guld.

Sange af Marguerite Viby og Ib Schönberg understreger stemninger af glæde, vemod, munterhed og drama, og det samme gør Rødes bryllupsoptræden, de tyske soldaters traurige lieder samt indslag på Postgaarden af finkulturel karakter.

Toner af Guld guider publikum på en musikalsk tidsrejse fra 1929 til 1947, hvor genrerne er bredt repræsenteret med alt fra operette til revyviser og jazz. Numrene bindes sammen af små fortællinger om tv-succeen, musikken og perioden, og de integrerede fællessange afrundes på festlig vis af Konsulinde Holms sølvbryllupspoesi på ”Sølvstænk i det gyldne hår”.

Den midtjyske duo består af ægteparret Helle og Dynes Skovkjær – en klassisk sopran og en klaverspillende bedemand. Helle og Dynes har igennem mere end ti år optrådt sammen ved talrige kirke- og sognekoncerter og private og offentlige arrangementer med et bredt repertoire, bestående af operette, musical, wienermusik, viser og evergreens samt den danske salme- og sangskat.

Begge har en fortid som skuespillere på sommerspillet Busbjerg, hvor de traf hinanden i 2008.

Tilmelding til arrangementet skal ske til Gitte på mail: gblo@km.dk eller tlf. 40 48 10 64 senest fredag d. 17. februar. Der er plads til 80 gæster, og tilmelding foregår efter først til mølle.

Del på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook