!Båring legeplads

Seneste nyt:

Billedresultat for glædelig jul og godt nytår clipart

Båring Legepladsforening vil gerne ønske alle sine medlemmer, sponsorer og børnene i Båring og Asperup glædelig jul og godt nytår.

Igen er året gået lynhurtigt og legepladsen har været centrum omkring flere aktiviteter. Vi har igen holdt vores to arrangementer – Børneloppemarked og Tour de Båring. I den forbindelse tak til alle sponsorerne. Igen i år har der været fin tilslutning med mange glade børn.
Vi arbejder fortsat videre med planerne om etablere en permanent grill, for at forbedre forholdene for evt. familiearrangementer. Det kan også være i ligger inde med ønsker om hvad der mangler på legepladsen eller om der er ting i synes der skulle ske på legepladsen. 

Den er der for alle – så derfor skal den være indrettet, så alle har lyst til at bruge den. Kom med forslag.
Som i kan høre er der fortsat brug for opbakning fra gamle og nye medlemmer. Vi har i den forbindelse gjort det nemmere mht. betaling af kontingent, da vi nu har fået MobilePay. Se nærmer her på BåringNyt.dk eller Facebook.


Som altid en stor tak til alle medlemmerne. Uden jeres støtte ville det ikke være muligt at realisere vores planer for legepladsen i Båring.

Glædelig jul og godt nytår til alle i Båring og Asperup.

Julehilsner fra
Båring Legepladsforening.


Info om legepladsen:
Der er pt. blot 15 medlemmer af foreningen – meld dig selv eller hele familien ind i foreningen og vær med til at bevare byens bedste legeplads. Husk legepladsen er privat drevet – uden hjælp fra kommunen. Din støtte er derfor ekstra vigtig!

Bliv medlem

Legepladsen:
Båring Legeplads har Fyns største gynge og en spændende legeplads i det hele taget for både små og store børn – samt voksne, hvis du tør… Som legepladsen står i dag, har den kostet ca. 500.000 kr. i materialer.

Legepladsen er i dag flittig brugt, ikke mindst af byens borgere, men også af både dagplejemødre samt byen børneunivers.

Næste projekt som er under planlægning i øjeblikket er et beplantnings projekt med læg givende buske samt nogle frugttræer. Et projekt som vi regner med kommer til at koste ca. 25.000 kr. og som friluftsrådet har doneret 10.000 kr. til.   

Skulle himlen åbne sig eller du trænger til lidt læ – eller blot et dejligt sted at nyde madpakken, er der hytte med bord og bænke.

Kom selv, tag dine børn eller børnebørn med, der er plads til alle.

Tilskud fra Middelfart Kommune og LAG Middelfart.
Båring Legeplads har i alt fået 105.512 kr. i støtte fra Middelfart Kommune og 175.955 kr. fra LAG Middelfart.

Se en masse billeder på vores facebook-side