!Båring legeplads

Seneste nyt:

25. september kl. 14-17

tour de båring4

OBS! Da der afholdes “Naturens Dag” d. 11. september har vi valgt at flytte “Tour de Båring” til d. 25. september kl. 14-17. Håber vi ses :-)

Loppemarked/Markedsdag 2016

Tusind tak til alle dem der mødte op til vores loppemarked og gjorde dagen til noget særligt. Vejret var med os og der var fyldt godt op med børn, der ville sælge og bytte.

Tak også til vores sponsorer, der gjorde det muligt at vi igen i år havde en tombola med masser af flotte præmier.

Håber alle havde en dejlig dag.

Privat drevet legeplads:
Der er pt. blot 15 medlemmer af foreningen – meld dig selv eller hele familien ind i foreningen og vær med til at bevare byens bedste legeplads. Husk legepladsen er privat drevet – uden hjælp fra kommunen. Din støtte er derfor ekstra vigtig!

Legepladsen:
Båring Legeplads har Fyns største gynge og en spændende legeplads i det hele taget for både små og store børn – samt voksne, hvis du tør… Som legepladsen står i dag, har den kostet ca. 500.000 kr. i materialer.

Legepladsen er i dag flittig brugt, ikke mindst af byens borgere, men også af både dagplejemødre samt byen børneunivers.

Næste projekt som er under planlægning i øjeblikket er et beplantnings projekt med læg givende buske samt nogle frugttræer. Et projekt som vi regner med kommer til at koste ca. 25.000 kr. og som friluftsrådet har doneret 10.000 kr. til.   

Skulle himlen åbne sig eller du trænger til lidt læ – eller blot et dejligt sted at nyde madpakken, er der hytte med bord og bænke.

Kom selv, tag dine børn eller børnebørn med, der er plads til alle.

Tilskud fra Middelfart Kommune og LAG Middelfart.
Båring Legeplads har i alt fået 105.512 kr. i støtte fra Middelfart Kommune og 175.955 kr. fra LAG Middelfart.

Se en masse billeder på vores facebook-side